Skocz do zawartości

Schemat Ryobi Applause SS1500i, Japan

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem w stanie odszukać online. Jeśli ktoś potrafi albo ma taki schemat będę niezmiernie zobowiązany, za udostępnienie. Ewentualnie może ktoś potrafi wskazać jakiś bliźniaczy model, którym można by się podeprzeć. 

Dla ścisłości, chodzi o taki młynek:

http://www.hottackle.com/ryobi-applause-p-2481.html?ht=en

Zdjęcie w prawym górnym rogu. 

Edytowane przez Krzysiek_W

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

nieźle trafiłeś, jak 4ro listna koniczyne, niedawno sam szukałem tego schematu i fotek i znalazłem wielkie nic :D

Nie jestem w stanie odszukać online. Jeśli ktoś potrafi albo ma taki schemat będę niezmiernie zobowiązany, za udostępnienie. Ewentualnie może ktoś potrafi wskazać jakiś bliźniaczy model, którym można by się podeprzeć. 

Dla ścisłości, chodzi o taki młynek:

http://www.hottackle.com/ryobi-applause-p-2481.html?ht=en

Zdjęcie w prawym górnym rogu. 

No i szukanie schematu którego wcale nie musi być,bo i po co. Maszyna tak prosta w konstrukcji ze wystarczy minimum wiedzy technicznej aby to rozłożyć i poskładać do kupy w całość.Wiem,że mi to łatwo coś takiego mówić,ale dla nowicjusza to mała zagadka.Ta konstrukcja niewiele się różni od Applause dostarczanego na rynek EU.Prosty,skuteczny i niezawodny.

Pozdrawiam

Józef Leśniak

No i szukanie schematu którego wcale nie musi być,bo i po co. Maszyna tak prosta w konstrukcji ze wystarczy minimum wiedzy technicznej aby to rozłożyć i poskładać do kupy w całość.Wiem,że mi to łatwo coś takiego mówić,ale dla nowicjusza to mała zagadka.Ta konstrukcja niewiele się różni od Applause dostarczanego na rynek EU.Prosty,skuteczny i niezawodny.

Pozdrawiam

Józef Leśniak

Dla nowicjusza pewnie tak.  ;)