woblerek48 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Witam mam zamiar zakupić łódkę F320 w tej firmie i szukam opinii na temat tej pracowni i posiadaczy tej łódeczki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 a czy opinia na temat 390 się przyda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerek48 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Przyda się opinia na temat pracowni i wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 ...chyba jedne z najlepszych łodzi wędkarskich produkowanych w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) a czy opinia na temat 390 się przyda ??Szpiegu to ta łódka co zamieściłeś film na fejsie z o twarcia sezonu bolowo-szczupaczego?To już opcja z tymi zajebiaszczymi fotelami czy sam dorabiałeś? Edytowane 3 Maja 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arti-zander Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 ...chyba jedne z najlepszych łodzi wędkarskich produkowanych w Polsce...Potwierdzam opinie, wersja 390.Pływałem na niej niejednokrotnie, ma ją kilku kolegów po kiju. Sam się do niej przymierzam. Stworzona przez wędkarza dla wędkarzy.Plusem jest wiele przemyślanych rozwiązań,które na rynku oferuje tylko firma FoxBoats. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Szpiegu to ta łódka co zamieściłeś film na fejsie z o twarcia sezonu bolowo-szczupaczego?To już opcja z tymi zajebiaszczymi fotelami czy sam dorabiałeś?Jezeli chodzi o fotel z oparciem to można dokupić cena na allegro 230 plus podstawka z fox boats za 60 zl. To jest fotel kolegi bo stary już jest i się sypie chłopak ja mam fotele bez oparcia komplet to chyba 400 zł. W łodzi są gniazda i montuje się je bez problemu, ja mam swoją roczna używaną jeden sezon , z tego co wiem to Pan Krzysztof może wam pomalować łódź nawet na różowo Super łodzie stworzone przez wędkarza dla wędkarzy nie ma się do czego przyczepić ma ona naprawdę super właściwości nautyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janih Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Odwiedzilem K.K jakies 2tyg temu i zamowilem 420c. Poogladalismy produkcje itp, podyskutowaliamy co domowic, co nie. Ogolnie bardzo symatyczny gosc.Foxa odbieram 25 lipca wiec radze sie decydowac szybko bo kolejka jest nieziemska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SYMBIOZA Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Ja mam właśnie taka łódeczkę F320 od Pana Krzysztofa z Grudziądza.Kupiłem ją u niego razem z przyczepką - jest wykonana bardzo solidnie i miejsca w środku jest dużo(nawet łódki 3,60-3,80 potrafią mieć mniej miejsca na pokładzie).Z przodu mam otwieraną bakistę, rolki kotwiczne przód i tył oraz dwa uchwyty na wędki(trolingowe).Dla kogoś kto chce solidną łódkę 1- 2-osobową i bardzo uniwersalną nic na rynku lepszego nie znajdziesz.Ja mam silniczek spalinowy 5KM i elektryka 55lb.Wiem , że jej pierwowzór...Lake Fox320 fajnie pływa w ślizgu na silnikach 9,9km.Myślę,że moja pójdzie w ślizg z mniejszym motorem bo jest sporo lżejsza, a kadłób ten sam.Niestety, jeszcze nie pływałem...brak czasu.Opinie posiadaczy którzy uzytkują fox320 sa bardzo pozytywne i dotyczą zarówno wykonania, konstrukcji i sprawności wodnej dla wędkarza.Pozdrawiam Edytowane 3 Maja 2014 przez SYMBIOZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamyk9 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 WitamMam łódź od Krzysztofa Lake Fox 320 i polecam ,dla mnie super dużo miejsca i wygoda dla dwóch osób.Fox boates porządna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 puszek7 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Czasem jak to mówią " milczenie jest złotem" , a łódka od pana Krzysztofa to cel dla mnie na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Miałem dobra łódke Alfa390 z Chojnic, ale odkupilem od Krzysztofa jego prywatna łódke RiverFox390GPX to tak jak by porównać seicento do mercedesa,fakt tanie moze nie sa ale jakość wykonania i stabilność oraz inne walory użytkowe przebijają inne jednostki mimo ze tez sa niezłe, wszystkozalezy od tego ile chcemy wydać, ja uzbieralem i kupiłem i jestem mega zadowolony,aha raz byłem zmuszony do pływania w 3 osoby o wadze 120,102,85 kg na silniku 55lbs i powiem wam ze nie robi jej ze 3 osoby dalej była stabilna i woda mi sie nie przelewała przez burty,szczerze polecam ! Zdjecie z zawodów, moja biało-czerwona po Krzysiowa -)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerek48 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 WitamMam łódź od Krzysztofa Lake Fox 320 i polecam ,dla mnie super dużo miejsca i wygoda dla dwóch osób.Fox boates porządna firma Zakup zrobiony u Krzysztofa,łódka pierwsza klasa w cenie polecam każdemu wędkarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KRZYMAL2 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Może jakieś fotki z nowego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
woblerek48
Witam mam zamiar zakupić łódkę F320 w tej firmie i szukam opinii na temat tej pracowni i posiadaczy tej łódeczki.pozdrawiam
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi