bassy Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 to też dobrze - wiem kto źle mnie poinformował <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Nie wiem jak z VI+ ale ja z ITM waliłem 35g plus guma, fakt, trzeba umieć rzucać, ale się da. Wspaniałe kije, ja swojego sprzedałem, i żałuje. Zobaczymy co wyidzie z mojego nowego pomysłu, ale przypuszczam że Talonik HS znów zagości u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Miałem kiedyś Lamiglasa Certified Pro.... Pewnie już do Gdańska dopłynął.... razem z Emblemikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Miałem kiedyś Lamiglasa Certified Pro.... Pewnie już do Gdańska dopłynął.... razem z Emblemikiem U Stefan szkoda, że nie wiedziałem że sprzedajesz. Sam na niego od jakiegoś czasu poluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 W życiu bym nie sprzedał... Sam wybrał wolność. No, może z drobną pomocą nieuważnego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 W życiu bym nie sprzedał... Sam wybrał wolność. No, może z drobną pomocą nieuważnego kolegi Dopiero teraz doczytałem To pewnie pogratulowałeś koledze <_< Jak kijek Ci się sprawował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 To był dla mnie podstawowy kij na jesienną Wisłę. Można było założyć gumę na główce zarówno 6 jak i 40 g. Świetnie pasował pod woblery. Na jeziorach i w Szwecji znakomicie sprawdzał się w trolu z dużymi woblerami jak i obrotówkami wielkości Aglia 5. Po prostu uniwersał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 To był dla mnie podstawowy kij na jesienną Wisłę. Można było założyć gumę na główce zarówno 6 jak i 40 g. Świetnie pasował pod woblery. Na jeziorach i w Szwecji znakomicie sprawdzał się w trolu z dużymi woblerami jak i obrotówkami wielkości Aglia 5. Po prostu uniwersał. 2.6 czy 2.9 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 2.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi