Jeziorm 1 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witam, Czy ktoś z was moze cos powiedziec na temat tej kurtki ? http://kwmarkt.nazwa.pl/2_CARP-MARKT/product_info.php?produc ts_id=370&osCsid=467 Ma to być kurtka do brodzenia ale nie głebiej niż za pas Z tą oddychalnoscia pewnie szału nie ma ale lepszy rydz...cena jest naprawde niezła a mnie nie stac w tym roku na simmsa czy geoff-a andersona pozdrawiam i zgory dzieki za pomoc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Z tego co wiem, miałbyś geofa za ok 350 zł-model raptor. Nie mam (użytkuję w-skę), ale z kilku opini wiem, że dobra.Na alledrogo są DAM-y za coś koło 250 zł. Może tą też warto roważyć?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 30 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Wydaje mi sie ze ta kurtka DAM-a jest podobnej klasy co Ron Thompson, wiec pewnie wybrałbym ktorąs z nich drogą losowania Jesli chodzi o Geoff Andersona to jest to juz ciekawa kurtka...cena tez ujdzie, ale poza kurtka musze kupić śpiochy i buty takze musze uważac z kasą. Cholera ciezka sprawa z tym wyborem... dzieki Mdah za podpowiedź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Kumpel ma tego Ron Thompsona, użytkuje drugi sezon i na razie jest zadowolony. Nie cieknie, co do oddychalności to nie wiem. Mifek ma chyba kurtkę Dam-a to zapytaj o nią jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jest jeszcze daiwa Wilderness Jacket. Cena też koło 250zł.Ciekawe czy tą ktoś posiada i użytkuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro_d Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam, a ja ma pytanie czy któryś z kolegów używa kurtki spiningowej Ron Thompson Aquasafe 3/4 oraz mam pytanie odnośnie spodni Ron Thompson Aquasafe, jak się sprawują (chodzi mi o walory użytkowe t.j.: wodoszczelność, oddychalność, wiatroszczelność) i czy warto je kupić na łódkę? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 ja posiadam kurtkę Ron Thompson z tą różnicą że nie wiem jaki konkretny model ale jestem z niej bardzo zadowolony, przechodziłem zeszłą jesień, tegoroczną zimę i naprawdę cieszę się że ją kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekk Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Mam taką kurtkę http://www.bass-sklep.pl/p/pl/1403/kurtka+aquasafe+wading+ja cket.html Jestem zadowolony. Ma wszelkie udoskonalenia ktore znajdziesz w kurtkach geoffa. Ma nawet jedno rozwiązanie więcej niż Raptor Geoffa - mianowicie przy rękawach ma neopren co wpływa na komfort łowienia w deszczu (raptorek niestety nie ma takiego rozwiązania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 @jeziorm przecież masz raptora to po co ci inna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Grzesiek o ta kurtke pytałem jak jeszzce nie miałem raptora pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 teraz widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro_d Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ale wydaje mi się, że ta kurtka Aquasafe Wading Jacket jak i raptor będą za krótkie na łódkę do łowienia w pozycji siedzącej, jak uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekk Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Fakt, aquasave Rona Thompsona jest krótka, jak będziesz siedział to trochę pleców może ci wystawać Choć ja mam M i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeK Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witam kolegów po kiju Mam do was pytanie odnośnie kurtki aquasafe, zamierzam ją kupić przez internet i nie mam możliwośći jej przymierzenia w realu. Mam 184 cm wzrostu i szczupła budowę ciała, czy rozmiar XL bedzie na mnie dobry??Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi