darkonis Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Różnica jest potężna .. O takie podkładki mi właśnie chodzi .. Wiem że to groszowa sprawa te podkładki ale na polskim rynku je dostać to masakra .. Będę musiał popytac sprzedawców .. Dzieki za informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Może by zrobił jakieś grupowe zamówienie ja potrzebuje do 3 multików ;] .Za wysyłkę raz by zapłacił Edytowane 6 Września 2014 przez jamesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Będę zamawiał od tego typiasza matę grubości 1,2mm, potrzebuję tylko 2 krążki do ryogi a resztę odsprzedam i ewentualnie mogę większą ilość zamówićhttp://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Drag-Sheet-Fishing-Reel-Upgrade-/121243650722?pt=US_Taxidermy&var=&hash=item1c3aaf4aa2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IMMORTAL Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Może by zrobił jakieś grupowe zamówienie ja potrzebuje do 3 multików ;] .Za wysyłkę raz by zapłaciłJa potrzebuje do dwóch kolejnych. Chętnie się podłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Koledzy wędkarze, orientuje się ktoś jakiej grubości są oryginalne podkładki hamulcowe w multiplikatorach np. Curado 201E? Oryginalne są delikatnie mówiąc zużyte i nie mam z czego pomierzyć. Chciałbym zamówić arkusz w celu wycięcia we własnym zakresie. Poniżej przykładowa oferta: http://www.ebay.co.uk/itm/Carbon-Fiber-Drag-Sheet-Fishing-Reel-Upgrade-/111495328332?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item19f5a3b24c są do wyboru: 0,5mm; 0,7mm;1,0mm;1,1mm;1,2mm,;1,5mm Po tuningu curado 201E oraz Okuma 200 VS chętnie resztę arkusza odsprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Ja też gdzieś trafiłem na film gdzie rozbierana była Tatula i składający smarował oryginalne tarczki a w drugim filmie wymieniał na carbontex i również potraktował je smarem Więc to jest błąd tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Ja też gdzieś trafiłem na film gdzie rozbierana była Tatula i składający smarował oryginalne tarczki a w drugim filmie wymieniał na carbontex i również potraktował je smarem Więc to jest błąd tak?Nie. Specjalny smar należy zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Nie. Specjalny smar należy zastosować.Możesz wymienić jaki się nadaje może DG6A co z praktyką składania na sucho oryginalnych jak i "tuningowych" tarczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Możesz wymienić jaki się nadaje może DG6A co z praktyką składania na sucho oryginalnych jak i "tuningowych" tarczek ?Ja stosuję shimano drag grease z tacklewarehouse.Nie spotkałem się z praktyką składania na sucho w instrukcjach serwisowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 To DG6 będzie nieodpowiedni (chyba ma podobną konsystencję )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 DG-6 bedzie rowniez spokotu mozna kupic i dobry smar i orginalne tarczehttp://roulementcasting.com/boutique-2/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Nie znam. Jest odpowiednik tego Drag Grease w smarach typu DG... . Nie pamiętam niestety który. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Nie znam. Jest odpowiednik tego Drag Grease w smarach typu DG... . Nie pamiętam niestety który.DG-4 lub do spiningowego DG-1 Edytowane 22 Listopada 2016 przez didi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Nie znam. Jest odpowiednik tego Drag Grease w smarach typu DG... . Nie pamiętam niestety który. DG-4 lub do spiningowego DG-1Na oryginalne tarczki Tatuli dałem DG6 (w zastosowaniu jest napisane również do hamulca) lecz pewnie zbyt dużo i wydaje się że moc hamulca spadłaChyba pozostanie mi rozebrać i nadmiar wytrzeć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Na oryginalne tarczki Tatuli dałem DG6 (w zastosowaniu jest napisane również do hamulca) lecz pewnie zbyt dużo i wydaje się że moc hamulca spadłaChyba pozostanie mi rozebrać i nadmiar wytrzeć ?Przepraszam w zastosowani jednak nie jest do hamulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi