vitacola Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witam!! wiem ze to juz bylo ale poszukuje mlynka pod gume,przynety do 50gr. Co poradzicie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 ech ty to kombinujesz miałeś chya dobrego Curadziaka201? była jak najbardziej oki pod taka gumkę. jesli gabaryty nie te to ,za ileś czasu Bo sam nie wiem ani Pani na cle TYSZ,dojdzie do mnie 201E7 to podzielę się odczuciami co do tego młyna,bo ja go walasnie pod taki zakres wagowy i gumy kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 tak mialem 201 ale nie lezal mi i byl mi za duzy,wiec szukam czegos jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ta 201, o której mowa, wykręciła na Syrsan kilka zgrabnych sczupaczków i na kopyta 6 i na jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 z relacji jakie słyszałem to Daiwa Zillion !lżejszy troche od CU201 ale i tak ciężki- 245gramJa użytkuje Steeza 103HL i myślę że wersja 100HL bedzie dobra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Nie kumam pytania Masz sx - jest z nim problem?201 jest ok jak komuś nie przeszkadza jego rozmiar - +- o połowę większy niż reszty multików w tym segmencie.Mnie ostatnio do daiwy ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 kazdy multik z segmentu MH wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 W SX tez mi jakos nie lezy a pozatym przez przypadek zostawilem go w polsce,i poszukuje czegos nowego,i nie mam pomyslu co kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Jak pisał Pitt - do tego co chcesz to... tylko kasa jest limitem. Ja bym brał jakiś szybki, powyżej 6:1, i pewnie daiwę dla odmiany, bo shimano już przerzucone BTW - tutaj nowe trendy idą w strone 50lb i młynków w rozmiarze 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Jak pisał Pitt - do tego co chcesz to... tylko kasa jest limitem. Ja bym brał jakiś szybki, powyżej 6:1, i pewnie daiwę dla odmiany, bo shimano już przerzucone BTW - tutaj nowe trendy idą w strone 50lb i młynków w rozmiarze 300 Kuba ale to chyba nie przez te łowiska pełne zaczepów a raczej tych pajków kele 50lb bdw -z tego co czytam amerykanie stosują nawet linki100lb ma muski bez przypomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 to w stanach żyją musky po 100lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 co ty takie zaczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Wlasnie szukam czegos szybkiego tylko nie mam pomyslu co mam kupic kase juz odlozylem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Moja paka jest na cle Poczekaj a powiem ci jak wygląda w boju E7201.myslę za 2 -3 dni powinienem cos wiecej napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 plastik fantastik... chyba słabo da radę mielić gumą dłuższy czas. NA m.pl jest temat z fotkami... ja dałem sobie z nim spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 obadam tego plastika ponoć ma gęstą konsystencję i łożyska niewylatają w czasie łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Chyba że z curado.Za burtę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Może podłączę się do pytania - multik ma współpracować z gumami na 10-40g główkach. Gumy małe, 5-8cm Podpowiem jeszcze, że chodzi mi o sandacza Pewnie będzie to mój prezent pod choinkę Cena to... Hmmm 400zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi