ziober Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Witam wszystkich,Mam pytanie o te okulary http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/rozemeijer-okulary-g 5-a201-p1063-k5571.htmlUżywa ktoś? Znacie może jakieś opinie? Pozdrawiamł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 NIe używałem ale słyszałem, że widać przez te okulary same metrówy i większe kaczodziby. To musi być fajne zobaczyć takiego potwora. Marka zobowiązuje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 sa lepsze za mniejsze pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Wg mnie okulary powinny być szklane i rozjaśniające.Te nie są ani takie ,ani takie.Wiec nigdy ich nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawid_ Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 A co sądzicie o tańszych produktach? http://www.taimentackle.com/mt/index.php?cPath=64&sort=2 a&filter_id=39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielXR Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Od dwóch sezonów używam modelu Calcuta- nie tylko jako wędkarskich ale też jako do codziennego uzytkowania. Za cenę 59 zł to naprawdę świetny wybór, są dobrze wykonane,lekkie, trwałe, dobrze polaryzują, nie męczą oczu. W porównaniu do różnych uzywanych przeze mnie wcześniej, łacznie ze szklanymi, wypadaja bardzo pozytywnie. Pewnie są i lepsze modele na rynku, ale co mozna kupić za taką kwotę...Ja mogę je polecić, w najblizszym czasie pewnie sam dokupię jeszcze Marinera w kolorze Yellow. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawid_ Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Ktoś używał szkieł w kolorze żółtym? Jakie odczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Tak, od kilkunastu lat używam żółtych i zielonych Polaroid'ów (combo 2 w 1) . Mimo, że noszą ślady zużycia doskonale mi służą. Żółte są doskonałe w pochmurne dni i jak zapada zmierzch - do oka dociera dużo więcej światła niż bez okularów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawid_ Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 do oka dociera dużo więcej światła niż bez okularów. Dzięki! Rozumiem, że odnosisz takie wrażenie, bo fizycznie to niemożliwe. Nawet przez szybę nie przechodzi 100% światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Myślę, że byłbyś zdziwiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Tak! To subiektywne odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ziober
Witam wszystkich,
Mam pytanie o te okulary
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/rozemeijer-okulary-g 5-a201-p1063-k5571.html
Używa ktoś? Znacie może jakieś opinie?
Pozdrawiam
ł.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi