hlehle Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Taki mały fotoreportaż Droga nad wodę:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Presja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Powtarzający się schemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Rybki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Powroty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Przyłowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ostatniego dnia Duńczycy dali mi szkołę łowiąc na ... krewetki.Przyszedł mroźny wyż i okonie totalnie mnie olały.Próbowałem łowić na przynęty podobne (patrz poniżej), ale tego dnia tylko robale im podchodziły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 hej Masz umnie pieć gwiazdek za ten watek !! Wrzucaj dalej!! pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 super pomysł @hlehle, u mnie też 5* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 To jest więcej niż fotoreportaż, to jest esencja wędkarstwa! Dzięki za wspaniały 1 listopada. Jak dla mnie zabrakło skali, 5+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 I teraz Daniel mógłby zapytać: Who's Your Daddy?? Super fotoreportaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Alleluja DANIEL Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Brawo! Groźne i piękne garby Na krewetki, to rozumiem, że brutalnie z gruntu - ciężar, hak i przynęta? Czy może jakieś inne sposoby, bardziej finezyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip0985 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ta presja wygląda trochę jak Polska zgraja szarpakowców Apropos, jaka jest tendencja w Danii, wszyscy którzy tam łowili wypuszczają takie okonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Takich wątków więcej aż przyjemniej się robi oglądając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Piękne garby Daniel. Też mnie ciekawi, czy Duńczycy również są zorientowani na CR czy ich szkolisz również (poza samym łowieniem okoni ) z tego aspektu wędkarstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Przepiekne okonie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ta presja wygląda trochę jak Polska zgraja szarpakowców Apropos, jaka jest tendencja w Danii, wszyscy którzy tam łowili wypuszczają takie okonie? Mimo że ryb jest dużo w łowisku to oobniżanie się temperatury i to, że ryby były wiele razy na haku powoduje zanikanie brań. Tak, w tym łowisku wszystkie okonie lądują spowrotem w wodzie, ale to głównie dlatego, że jest zakaz zabierania w okresie od września do końca marca. Jednak te same okonie bywają w pobliskich jeziorkach i portach (pływają sobie kanałami). Tam można ryby zabierać, ale z tego co widziałem Duńczycy i tak je wypuszczali. Za to w dużych ilościach były zabijane przez naszych rodaków (fakt, że Rumuni, Turcy i jacyś Azjaci niewiele ustępowali naszym). Z trociami jest różnie. Srebrniaki praktycznie wszystkie są zabierane, za to kelty wypuszczane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip0985 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 U nas też by się przydał taki zakaz, okonia coraz mniej, a od września wyjeżdża z wody straszna ilość tej ryby Tam gdzie ja łowię jeszcze nie widziałem, żeby ktoś wypuścił okonia , oprócz mnie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Super to sobie wymysliles.Gratuluje fajnych rybek .Apropos raczkow -probowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi