Dienekes Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Kłaniam się Kto z Szanownego grona posiał wczoraj albo dziś rano telefon komórkowy, względnie smartphone? Otóż w drodze do pracy, na terenie Legionowa, odnalazłem dzisiaj takową zgubę. Telefon, nie ukrywam, zniszczony. Mimo uszkodzonego ekranu działa jednak. Być może jego zawartość jest cenniejsza od truchła, więc... o ile ktoś z Was lub Waszych znajomych jest właścicielem znaleziska, dajcie temu wyraz w temacie. Celowo nie podaję detali - kto zgubił, ten będzie wiedział, o czym mowa Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Zadzwoń pod 'mama','tata' i właściciel się znajdzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Telefon jest zablokowany numerem PIN. Nie mniej, dziękuję za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Wczoraj nad Wisłą też znalazłem telefon-także był zablokowany.Włożyłem swoją kartę,kontakty były zapisane w telefonie,znalazłem "tata"i dziś właściciel zgubę odebrał:-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi