AJRON44 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Koledzy mam pytanie zaczynam się nakrecać na caldia 2500sha tylko trochę mnie irytuje że. Młynku tej klasy,nie ma zapasowej szpula czy może,ktoś wie czy i gdzie można ją dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKor Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 też się nakręciłem na ten młynek, ale dzisiaj zobaczyłem że jest made in China, no i nie ma zapasówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJRON44 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 China, Tajwański czy Japonia niema reguły ten sam,żółty człowieka to robi jeśli firma dba o wizerunek a myślę że w przypadku daiwy tak jest to kołowrotek,za 1000 złoty nie będzie fajnie myślę że zrobią taką kontrole jakości że można będzie go spokojnie używać jest tylko kwestja zapasowej szpula za tą kasę powinna być ale chyba i tak się skusze mam już exceler Z i daje rade tylko jak dla mnie ciut za wolny a ja go chce pod kropki a chodzę przeważnie w górę wiec trzeba mi coś szybszego a straciła już miałem doskonale się sprawdzał ale pora teraz na coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJRON44 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) China, Tajwański czy Japonia niema reguły ten sam,żółty człowieka to robi jeśli firma dba o wizerunek a myślę że w przypadku daiwy tak jest to kołowrotek,za 1000 złoty nie będzie fajasem myślę że zrobią taką kontrole jakości że można będzie go spokojnie używać jest tylko kwestja zapasowej szpula za tą kasę powinna być ale chyba i tak się skusze mam już exceler Z i daje rade tylko jak dla mnie ciut za wolny a ja go chce pod kropki a chodzę przeważnie w górę wiec trzeba mi coś szybszego a stradic już miałem doskonale się sprawdzał ale pora teraz na coś innego Edytowane 6 Maja 2014 przez AJRON44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 A myślałeś nad Daiwa LUVIAS 2506H lub Daiwa LUVIAS 2510PE-H niewiele droższy a jednak Japan. Kumpel ma ten drugi model kręci bardzo przyzwoicie, gładziutko i lekko, ładnie nawija linki. Ja osobiście chyba się skuszę na Luviasika 2506. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 LUVIAS 2506H ma max drag 3kg, nie wiem czy to nie za mało na pstrągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 To zostaje jeszcze LUVIAS 2510PE-H jak ktoś czuje że przytnie kolosa tam jest 7kg Ja łowię od niedawna Ceratką 2004CH i tam tez w granicach 2-3kg, nie widzę potrzeby mocniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi