Artur Z. Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Proszę o pomoc, w identyfikacji , zakupiłem w Niemczech,podejrzewam że podróba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 jeszcze 2 fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Napisz do @Ssamera, powinien po numerze sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Ktoś by sobie zadał wiele trudu. I jeszcze alconity i uchwyt Fuji...Tak z ciekawości. A co z wieczystą gwarancją? Kwit rejestracyjny był dołączony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Mi wyglada na orginalesa ,łacznie z Typowa dla avidów sporą ilością lakieru na omotkach uchwytu do przynęty.reszta wyglada oki tak jak w Croixach.num tam gdzie trzeba fuji wybite na przelotkach.dlaczego podejzewasz ze to podróbka? folia na korkuto orginał.coś kolega panikuje, niepotrzebnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Pod folią na rękojeści nie było gwarancji, probowałem zarejstrować po numerze na stronie www, na razie nie mam odpowiedzi, polski importer natomiast twierdzi że może to byc model z 2004 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Dodatkowo z tego co wiem, St.Croix jest sprzedawane bez pokrowców , ten jest w takim; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 NAPISZ DO www.stcroixrods.com napewno pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Corona Fishing juz pisała i wysyłała zdjecia, nie przysłali jednoznacznej odpowiedzi że to oryginał, a wiadomo że wedki tam nie bede wysyłał, szkoda zawracania d., więc tak sobie szukam pomocy w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Wszystkie kije St.Croix sprzedawane są z gwarancją pod folią na korku. Dziwne że ten nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Pod folią na rękojeści nie było gwarancji, probowałem zarejstrować po numerze na stronie www, na razie nie mam odpowiedzi, polski importer natomiast twierdzi że może to byc model z 2004 roku.Zdaje się, chociaż to tylko moje przypuszczenie, że od paru lat nie potwierdzają rejestracji gwarancji. Pierwszego WR St.Croix zarejestrowałem bez problemu i ze zwrotką. Kolejne (Avidy) rejestrowałem już tylko bez zwrotnej odpowiedzi.Może warto zapytać u http://zbik.fishing.pl/wedkarstwo/wedziska/wedziska-castingo we Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Blank jest wykończony w macie? Model przed 2008 tak miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 w gdzie ta wedke kupiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Miesiąc temu leciałem do Polski przez Monachium, kolega wcześniej dał mi namiar na sklep który się tam likwiduje, była jedna sztuka za 70euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Blank jest wykończony w macie? Model przed 2008 tak miał. jest wykończony w macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Może jeszcze to pomoze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Jeśli to w czymś pomoże- w załączniku fotki Avida, którego już nie mam.Trochę inny profil zakończenia rękojeści. Noi brak nici ozdobnej na omotkach. Co oczywiście wcale nie musi świadczyć, o niczym więcej, jak tylko o tym, że w Twoim modelu akurat takie nici i taki profil korka jest właśnie oryginalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Dodatkowo z tego co wiem, St.Croix jest sprzedawane bez pokrowców Ja mojego dostałem w pokrowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Rozumie jeszcze ze przynety i zylki sa podrabiane, bo to w miare latwa procedura, ale wedki? No bron Cie Panie Boze...co sie na tym swiecie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Trochę inny profil zakończenia rękojeści. Noi brak nici ozdobnej na omotkach. Właśnie ten profil rekojeści na dole mnie zastanawia, wszystkie mają taki pogrubiony, jak w Twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 O jakiegos czasu toczy sie dyskusja na temat podroba/oryginal... Tak obserwujac zdjecia przychodzi mi na mysl, ze jezeli to podroba to ktos nie najgorzej podrobil i zbyt duzo nie zyskal bo osprzet wyglada na Fuji.Co do tzw. wieczystej gwarancj to ciekawi mnie kto z tego z Was skorzystal i ile kosztowala realizacja gwarancji, wliczajac w to wszystkie koszty. Rozumiem, ze tego, ze ktos wsadzil wedke w drzwi i ja zlamal gwarancja nie obejmuje? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Wszystkie kije St.Croix sprzedawane są z gwarancją pod folią na korku. Dziwne że ten nie miał.O ile sobie przypominam gwarancja jest pod osobną folią niż korek. Tak mi się przynajmniej wydaje, że miały oba moje Avidy. Więc skoro była likwidacja sklepu to sprzedawca aby mu później nie zawracano d..y stwierdził, że w tej cenie będzie bez gwarancji. I usunął ulotkę wieczystej gwarancji. Kij na moje oko na 99% oryginał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Ok, dziękuję wszystkim za pomoc, tak czy inaczej może będę miał okazję aby któryś z kolegów uzytkujących Avidy podobnej klasy , na jakims spotkaniu nad wodą w przyszłym roku przetestował ten egzemplarz i wypowiedział się o blanku, jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi