hubert_lbn Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam, czy ktoś może z Was drodzy koledzy nie ma na swoim dysku i zechce mi udostępnić zdjęcia Pstrąga potokowego bądź Sandacza, najlepiej aby ryba była sama, bez łowcy na zdjęciu w jakiejś naturalnej scenerii czyli np. nie w łódce. Będę bardzo wdzięczny za pomoc zdjęcie potrzebne do grafiki na karcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ja mam tylko "na rączkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Może coś takiego? http://www.hlasek.com/salmo_trutta1pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 spoko, ale poczekam na jakieś ''jaśniejsze'' i może się Sandi trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 pstrag https://www.google.pl/search?q=pstrag&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=VUZqU9joAuqI7AbBKQ&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=899wujek google grafika napewno cos wybierzesz. Troszke wysiłku i wszystko mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shared Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Owszem, ja jednak przy zdjęciach z Google uważałbym na prawa autorskie, szczególnie przy publicznych projektach, gdyż może się okazać, że jedno zdjęcie będzie kolegę kosztowało tyle co nowa Stella 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jak najbardziej zgadzam się z Tobą. Nie miałem pojęcia że chodzi o projekt na szerszą skale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Co do wujka Google, większość zdjęć na talerzu z cytryna, bądź w ręku z pięknym Casio lub łańcuchem ewentualnie w jakości kwadratowej,a co do praw to swoją droga..przeszukałem forum, bo pamiętam zdjęcia fajnych kropkow do polowy w wodzie na kamieniach w dobrej jakości,ale przy Przejrzanych 200 stronach straciłem siłę na to i postanowiłem napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar80 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Wpisz nazwy w grafice po angielsku trout, zander i wtedy fotki dużo atrakcyjniejsze, więcej ryb mniej talerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 http://www.dreamstime.com/stock-photo-fishing-catch-zander-image21790410 no ekstra ale szkoda, że nie da się go zassać, ale taki styl zdjęcia ogólnie mnie interere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 nie wiem czy coś wybierzesz ale masz: https://plus.google.com/photos/116987513779363913306/albums/5962908251519955793?banner=pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalc Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Może takie maleństwo przed wypuszczeniem zrobionesie przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Takie cuś mam, ale w wątku Pstrągi pojawiła się ciekawsza fota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi