aw3rs Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dostałem ostatnio 260, jeszcze nie testowana przyjdzie sezon podzielę się z Wami spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Jsk koledzy z nawojem linki slammerow 260 i 360? Ile za jednym obrotem korby zwija 260 a ile 360 ? Duza roznica? To prawda ze mniejszy ma mocniejsxy hamulec jak 360? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Miałem 260 co do linki używałem 0.12 i nie było problemów, odnośnie hamulca według katalogu mniejszy ma mocniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 260ka zwija za jednym obrotem 64cm(dane z pudełka), 360ka nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 360 zwija 71 wiec roznica zadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jak dla mnie to typowo szczupakowe kołowrotki wiec i nawoj taki, a nie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 360 zwija 71 wiec roznica zadna7 cm na jeden obrót korbą to żadna różnica??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 7 cm to spora różnica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 No też mi się tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Siedem centymetrów więcej dla szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Penn Slammer nieśmiertelny Mam dwa i chcę trzeciego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Nie wiem czy ktoś wspomniał wcześniej na temat stopki slammerów, jest spora i 360-ki (nie wiem jak 260) nie do każdego uchwytu wędki pasują lub wchodzą na "styk". Wydawać by się mogło, że kręcioł stworzony pod klasyczne kije na szczupaka na grubo a okazuję się, że uchwyty w nowych wędkach są dla niego za małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Nie wiem czy ktoś wspomniał wcześniej na temat stopki slammerów, jest spora i 360-ki (nie wiem jak 260) nie do każdego uchwytu wędki pasują lub wchodzą na "styk". Wydawać by się mogło, że kręcioł stworzony pod klasyczne kije na szczupaka na grubo a okazuję się, że uchwyty w nowych wędkach są dla niego za małe.Niby pasuje do 3 kijków co mam ale w jeden wchodzi dobrze a w dwa to tak ledwo ledwo. Kiedyś się zastanawiałem czy przy braniu nie wyciagnie go z uchwytu i przelotek nie zetnie.Stopka masywna ale jak cały kołowrotek. Jak ktoś uważa że kolowrotek ma u niego dożywotkę to zawsze można trochę pilnikiem spiłować Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Niby pasuje do 3 kijków co mam ale w jeden wchodzi dobrze a w dwa to tak ledwo ledwo. Kiedyś się zastanawiałem czy przy braniu nie wyciagnie go z uchwytu i przelotek nie zetnie.Stopka masywna ale jak cały kołowrotek. Jak ktoś uważa że kolowrotek ma u niego dożywotkę to zawsze można trochę pilnikiem spiłować Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Tak jak napisałeś jak już masz niespasowny kręcioł z kijem to pozostaje delikatne spiłowanie stopki z szerokości. Oczywiście najlepiej sprawdzić przed zakupem jeżeli chce się koniecznie podpinać slammera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Czy to prawda że szpula 360 nie pasuje do slammera 260? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Prawda,260 0d 360 różni się właśnie wielkością rotora ,a zatem i szpuli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Przed planowanym zakupem modelu 360 mam pytanko.Na dwóch filmikach na YT widzę pracę kabłąka- np. tu:https://youtu.be/VTk4pi0EohA?t=58Mianowicie widać że rotor zatrzymuje się w puncie zbicia kabłąka- to znaczy co: nie da się go zbić korbką a tylko ręcznie?A może (bo nie rozumiem co gada) filmiki pokazują jakąś nieprawidłowość zbijaka?Wiem że powinno się ręcznie ale .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Przed planowanym zakupem modelu 360 mam pytanko.Na dwóch filmikach na YT widzę pracę kabłąka- np. tu:https://youtu.be/VTk4pi0EohA?t=58Mianowicie widać że rotor zatrzymuje się w puncie zbicia kabłąka- to znaczy co: nie da się go zbić korbką a tylko ręcznie?A może (bo nie rozumiem co gada) filmiki pokazują jakąś nieprawidłowość zbijaka?Wiem że powinno się ręcznie ale ....Da się. Ja mam 260 i też sam ręcznie zbijam rotor bo tak mi jest wygodniej. Przy okazji poprawiam pletke na szpuli bo potrafi się zawinąć w pokrętło od hamulca. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Lord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Z resztą na filmiku widać jak za pierwszym razem sam zbija ręcznie rotor, a za drugim rotor sam opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) A no to OK, bo taka blokada trochę by mi nie pasowała Dzięki, to zamawiam Edytowane 28 Stycznia 2017 przez ObraFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Biorac pod uwage budzet w wysokosci 300 zlotych czy slammer ma waszym zdaniem konkurencje czy to jedyny sluszny wybor w tej cenie zeby to pochodzilo wiecej niz sezon?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 takale jak nie miałeś do czynienia ze Slammerem to najpierw popros kogos żeby ci pozwolił wykonać kilka rzutów i wtedy ocenisz czy ci taka praca odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Rozwazam kwestie JDM czy ekonomia i slammer ...ehhh☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 jakie JDM znajdziesz za 300 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Chodzi mi o wybor czy wydac 500-600 zlotych i kupic JDM'a czy ekonomicznie i kupic Slammera. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi