grey Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Ja kupuję na allegro.Dobry pomiar suwmiarką i na pewno znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meerec Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Panowie, odkopię trochę temat.Czy jest ktoś w stanie powiedzieć czy stopka Slammera 260/360 wejdzie do uchwytu Berkleya Sick Stick Zander?Z góry dzięki za info. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 A jaki tam jest uchwyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 A jaki tam jest uchwyt?Fuji VSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meerec Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 A jaki tam jest uchwyt?Takie coś. Nie mogę znaleźć nigdzie w specyfikacji. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Ja kupiłem trzy slammery. 360, 460, 560. Wszystkie mają identyczne stopki. W jednym tylko musiałem podpiłować stopkę. Prosta sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meerec Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Ja kupiłem trzy slammery. 360, 460, 560. Wszystkie mają identyczne stopki. W jednym tylko musiałem podpiłować stopkę. Prosta sprawa.To, że mają identyczną stopkę wiem. Pytanie czy wejdzie pasuje do tego kija. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zmierz średnicę uchwytu, żeby ustalić rozmiar. Wtedy będzie łatwiej sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Albo inaczej - z VSS 16 kiepsko współpracuje. Siedzi na styk i mało pewnie. Może z VSS 17 będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meerec Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zmierz średnicę uchwytu, żeby ustalić rozmiar. Wtedy będzie łatwiej sprawdzić.Średnica uchwytu to 18mm. Szerokość gniazda stopki 15mm Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Czyli VSS 16 ... kiepsko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meerec Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Ok. Dzięki. Trzeba będzie poszukać innego kręciołka. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Jak 16 to szukaj innego kolowrotka.Podpiłowac można ale... No wlaśnie ja podpiłowałem do uchwytu sea guide, ale kołowrotek już miałem. Nie jestem do końca zadowolony, szczególnie z estetyki.Poszukaj okumy seliny, może gdzieś jeszcze jest dostępna. Edytowane 4 Grudnia 2022 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Ja tam w slammerach szlifuje stopke szlifierka hmm pasowa? Belt sander po ang. Dziala ok. Mam za to inne pytanie: jest sens kupowac i wymieniac podkladke hamulca na jakis carbotex/ czy da sie jakos wyraznie hamulec wzmocnic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Podłączam się do pytania.tez chętnie bym w swoich 760-axh donstacjonarki wzmocnił siłę hamowania .Choć wydaje mi się że to 9kg w slammerze to więcej jak np 30lb w Abu besti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meerec Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Gdyby ktoś w przyszłości miał podobny dylemat jak ja, sprawdziłem i kołowrotek nie pasuje do tego kija. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) Kilka ruchów pilnikiem i do każdego uchwytu pasuje. Edytowane 29 Stycznia 2023 przez mepps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 A tak sobie myślę (zdarza mi się ...czasami ) - a może po prostu Slammera łączyć z jakimś kijem, który ma normalny uchwyt kołowrotka i w przypadku którego nie trzeba używać pilnika? Po co kombinować? No taki Fuji DPS, nawet w 16. wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Oczywiście że lepiej, ale jak mam kupić następny kij to wolę wyciągnąć z szafy to co mam i użyć pilnika. Ja wiem że to nie jest takie ,,profi "ale naprawdę wystarczyło ruszyć kilka razy pilnikiem by wszedł w uchwyt, cała operacja trwała 3 minuty . Ps. To kij którego używam do trollingu W3 60-180gr a slammer daje radę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) Ps. To kij którego używam do trollingu W3 60-180gr a slammer daje radę.W mój SG4 Fast Game do 80g nie wchodzi ???? ale w Fenwick’a (tam jest Fuji), Shimano Technium i Dragona fituje ????To spłaszczanie pilnikiem w kilku rodzajach uchwytów może doprowadzić do uszkodzenia wędziska - bo dokręcając uchwyt z płaska powierzchnią stopki wprasowujemy go w okrągły blank. Ja pojechałem grubo i obrobilem z góry ???? Edytowane 29 Stycznia 2023 przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 A ten W3 nie ma DPS'a? Chyba, że to nie ten z "Trolling" w nazwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 A tak wyglada w tych mocowaniami co pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 A ten W3 nie ma DPS'a? Chyba, że to nie ten z "Trolling" w nazwie ...Tenn z nazwą Trollinng jest pod multik. Ten co ja mam to spining , dokładnie:Westin W3 Powercast 248cm 3XH 60-180g 2psc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 A ten W3 nie ma DPS'a? Chyba, że to nie ten z "Trolling" w nazwie ... w takie rodzaju DPS wchodzi - w Dragonie taki jest - fota powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Co zrobiliście, żeby uzyskać taki ładny nawoj w 360?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi