Żbiku Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Może ktoś z użytkowników ma i napisze pare słów na temat tego młynka. Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zapytaj u źródła: http://allegro.pl/niezawodny-fin-nor-megalite-4000-mocarz-nowka-bcm-i4212100022.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 akurat tego modelu nie używam , inne fin-nory tak , ogólnie to wciągarki w których wszystko zostało postawione na moc i hamowanie , ciężka artyleria do ciężkich zastosowań łącznie z morzem , tak dla ciekawości black cat bierze któryś z modeli fin-nora i sprzedaje jako topowy produkt na sumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ja miałem i używałem FIN-NORa - AHABA 8.Gdyby nie jego waga przy tak niewielkim wyglądzie to byłby super sprzęt.Wiem,wiem że MOC musi ważyć a on był do tego celu stworzony. Masywna obudowa ,a w środku stal i marine bras, zero plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Podnoszę temat. Proszę o opinie na temat: FIN-NOR MEGALITE 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi