SPIDERLING84 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam, ponieważ od jakiegoś już czasu biegam rekreacyjnie, doszedłem do momentu rozmyślania na temat gadżetów. I o ile uznałem, że pulsometr nie jest mi potrzebny to chciałbym mieć urządzenie, które wskaże mi dystans i średni czas. Na codzień operuję Samsungiem Solidem i wszelkie "dotykowe" telefony są mi opce. Endomondo to program na androida, który działa w połączeniu z telefonami typu smartfon. Chciałbym zatem kupić sobie najtańszą używkę, do której mogę wgrać ten program. Chyba konieczny jest w telefonie GPS. Czy ktoś kto się na tym zna mógłby mi podsunąć jakiś model? Znajomy mówił coś o samsung galaxy y young. Ale czy na pewno ten program będzie na tym działał? Będę wdzięczny za jakieś sugestie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Najlepiej poczytaj na stronie edmondo czy wspiera ten sprzęt. Najważniejsze jaki jest android konieczny do obsługi tej aplikacji... bo starsze telefony mają soft tez stary i nie rozwojowy czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Ech, w ciągu... sam poszperałem i znalazłem: http://szosa.org/topic/10152-telefon-do-endomondo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zbyszek a dlaczego koniecznie Endomondo ?? Może ciut smiesznie to zabrzmi bo ....sam jeszcze używma endo alejak będę aktualizował androida to wskoczę na zupełnie coś innego.Sporo moich znajomych "przesiada" się na Runtastic https://www.runtastic.com/pl W necie znajdziesz wiele dobrych opinii, stabilny, więcęj opcji i możliwości , nie tylko na platforme android. Jesteś na samym początku więc nic nie będzie Cie osztowało sprawdzenie tego czy tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Nie jestem ukierunkowany tylko na jeden. Chcę mieć skuteczną aplikację - skuteczne narzędzie. Obojętne co to będzie. Zapoznam się z linkiem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam,jeżdżę ze znajomymi na rowerach i z tego co mi wiadomo kumpel ma jakąś paroletnią Nokię z rozsuwaną klawiaturą,nie ma wnim GPS tylko net + endomondo podstawową darmową wersję,coś mi ostatnio tłumaczył że gdyby zapłacił parę groszy toby działało jak GPS,a tak w tej pdst wersji to jest cała przebyta trasa do wgrania na kompa + parametry,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Nie jestem ukierunkowany tylko na jeden. Chcę mieć skuteczną aplikację - skuteczne narzędzie. Obojętne co to będzie. Zapoznam się z linkiem. DziękiZbyszek już miałem wcześniej to napisać ale chciałem osobiście mocno przetestować ... Gdzieś od połowy maja, dołozyłem runtastic "na swój pulpit". Biegam praktycznie po lasach i jak wszystko zaczęło się zielenić to Endomodno wysiadło całkowicie, co chwilę gubiło zasięg, sens używania go całkowicie mijał się z celem (no chyba że ktoś lubi odczytywać wyniki: 1km - 2min 20sek. dla przykładu) Runtastic spełnił swoje zadanie bardzo dobrze, posiadam wersję podstawową (jest coś płatnego ale to już funkcje chyba tylko dla maratończyków zawodowych;) ), NIE GUBIŁ ZASIĘGU a był użytkowany w różnych warunkach!! Polecam polecam. Obsługa intuicyjna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi