Pike1 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Może ktoś wie, jaki są ceny minn koty w Kanadzie + wysyłka + cło. Edytowane 8 Maja 2014 przez Pike1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ceny są różne, różniste zależy od sklepu. Koszty przesyłki zależne od tego z jakiej firmy skorzystasz ( a wybór jest spory ). W Polsce zapłacisz niecałe 3% cła od faktury zakupu powiększonej o koszty przesyłki a następnie 23 VAT od poprzednio otrzymanej kwoty. Do tego 150-180 zł za sporządzenie dokumentacji celno-skarbowej SAD ( ale to możesz zrobić sam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nikonfan Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Cześć nie wiem jak ceny w Kanadzie ale na allegro jest sprzedawca musiał bym zerknąć w korespondencję, dają rok gwarancji wysyłka do Polski jest tania i prawdopodobnie mają swoją agencję celną gdyż koszty aukcji = całkowity koszt. Chciałem od nich kupić Traxxis 55 V za 1270pln chyba, jednak okazyjnie odkupiłem silnik od kolegi z jeszcze 2 letnią gwarancją za podobną cenę. Jak będziesz chciał kontakt to napisz bo są chyba 2 czy 3 osoby sprzedające na all z USA. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pabik Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Też tak kupiłem w zeszłym roku i wszystko ok no i cena duuużo mniejsza Edytowane 8 Maja 2014 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Witam, ja tu kupowałem, solidna firma polecam.http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=236953&id=3919 cena jest przystępna, dwie opcje wysyłki morska i lotnicza120zl - przesylka morska (5-6 tygodni czas dostawy)270zl - przesylka lotnicza (10-12 czas dostawy) Edytowane 8 Maja 2014 przez mariuszwf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Sprowadzałem w marcu Traxxis 55 V cena na ebay USA 274,96 $ x 3,0393 = 1179,oo złtransport 150,oo zł /lotniczy/cło 2,7 % 32,oo złpodatek vat 279,oo złkoszty agencji celnej 150,oo zł ------------------ 1790,oo tyle mnie kosztował sprowadzając samemu, tylko że ten 42" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nikonfan Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam, ja tu kupowałem, solidna firma polecam.http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=236953&id=3919 cena jest przystępna, dwie opcje wysyłki morska i lotnicza120zl - przesylka morska (5-6 tygodni czas dostawy)270zl - przesylka lotnicza (10-12 czas dostawy)Dokładnie z tym sprzedającym rozmawiałem na temat cła i dodatkowych opłat, okazało się że oprócz tego co licytujesz nie ma dodatkowych opłat jak cło itd. Ale może Mariusz powie czy coś dodatkowo płacił jeśli kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 kowalkowal również polecam, wszystko załatwiają tylko czeba czekać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Kupowałem w tej firmie haczyki jigowe, i formy do główek transakcja przebiegała sprawnie dodatkowych opłat cła watu nie płaciłem, jak pytałem ich o silnik to powiedziano mi że koszt całkowity silnika to ta cena z allegro plus przesyłka. Konto z allegro i ten sklep to jedna firmahttp://www.forlessthanever.com/index.phpmożna pisać do nich pani Joanna po polsku odpisze. Edytowane 8 Maja 2014 przez mariuszwf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pike1
Może ktoś wie, jaki są ceny minn koty w Kanadzie + wysyłka + cło.
Edytowane przez Pike1Odnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi