Czerwc Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie tytułowych kijków. Ostatnio mnie zainteresowały jak przeglądałem sobie oferty różnych producentów. Mają niby osprzęt fuji, a kosztują ~200zł. Miał ktoś może jakiś kij z tej serii ? Fajnie jakby ktoś się podzielił swoimi spostrzeżeniami na ich temat. Najbardziej interesują mnie te do 18. 24 i 28 g. Edytowane 9 Maja 2014 przez Czerwc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Cześć Piotrek, dostałem w rozliczeniu taki kijek niedawno 207 cm / 28g rzeczywiście komponenty fuji, wszystko bardzo estetycznie się zgrywa, żadnych niedoróbek, akurat ta wersja jest w piance i tylko wykończenia z korkogumy, nie wiem jak te z korkiem. Ogólnie na sucho kij wydaje się fajny za te pieniądze nawet bardzo fajny, a jak się spisze w praktyce napewno będę chciał chociaż z raz go użyć z czystej ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 nie lowilem , ale testowłem troche na sucho kupilem jako zapas , w blanku widać spory zapas mocy , komponenty fuji po calosci, naprawde ciekawa oferta w tej cenie bardzo ciekawa, bardzo szybka konstrukcja ale wchodzi w pełniejsze ugięcie fajna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Muszę napisać kilka słów na temat tego kijka to mi może się humor poprawi.Wyjeżdżałem dzisiaj na weekend i zapomniałem zabrać kijków z domu, ale sobie myślę, spieszę się.. odbiorę po drodze kongera którego zareklamowałem z powodu trzasków w Dolniku(w trzeszczał jak by miał się połamać przy mocniejszym rzucie..) Zadowolony że się do domu wracać nie muszę odebrałem nowy kijek w sklepie i pojechałem. Jakież było moje zdziwienie gdy wyjąłem wędkę pokrowca, przygięta na równo z blankiem przelotka.. to się dało z wyczuciem naprostować ale złącze jest tak źle spasowane że przy każdym ruchu czuć duży luz i okropne trzaski.. jestem zły na siebie że wędki nie sprawdziłem w sklepie ale z drugiej strony jak można tak oszukać klienta, bo czuję się oszukany. Wędki w domu za tysiące a jutro nad wodę pójdę z rozlatującym się stallionem i wcale się nie zdziwię jak strzeli przy mocniejszym wymachu a oszczędzać go nie będę.Może mam pecha, a może dzięki tej opinii komuś nerwów zaoszczędzę.KONGER STALLION - NIE POLECAMok mi już lżej, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ja z kolei posiadam stallion strike furion 3-18g 2,44m. Kij na kolana nie powala ALE w tej klasie ceniwej przy zastosowanych komponentach na starcie rozwala inne kije. Akcja szczytowa ale NIE palka. Ladnie sie gnie pod obciazeniem. Moim zdaniem ciezsza okoniowka ktora nie boi sie przylowu sandacza szczupaka. Jak za ta kase spoko kij. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ja użytkuje od 1 maja 2,44 do 28g i dla mnie kijek super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 W bazie ugiec dodalem zdjecia jak kijek sie gnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 @shavt, miałem inny problem z jedną, sporo droższą wędką. Po 10 dniach przyszła naprawiona bez bólu, a muszę się przyznać że złamałem przez głupotę. Odeślij im i opisz problem, powinno przejść bez bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi