MIGOTKA Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam.Jak w temacie . Poszukuje kocurka tej rasy. Jajca ma mieć na miejscu. Nie uznaje kastracji.Kocurek z rodowodem musi być. Wyjeżdża do Norge.Wiek około 3-6 miesięcy.Będzie mieszkał w domku z dużym podwórkiem z nieograniczoną możliwością wychodzenia na zewnątrz. ( kocie dżwiczki z czipem ) i w towarzystwie drugiego kocurka. Prosił bym o powstrzymanie się od komentarzy typu nie kastrowany to tylko dla zarejestrowanych hodowli i podobnego stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Stefan nie ma hodowli? Kiedyś na WM chciał oddać do adopcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Pogadaj z witkiem - ma chyba i hodowle i bywa w norge wiec moze pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Stefan chory.Wcześniej prbowałem z Nim gadać al e tylko kastrata mi chciał sprzedać.A kastrat to juz słaby charakter i dużo mniejszy wigor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) proponuje forum http://miaukunowo.eu/tylko kotek z "jajami" to dwa razy wiecej niż tzw na kolankahodowcy to strasznie zamkniete środowisko Edytowane 9 Maja 2014 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 To, że kot z jajami to znacznie droższy to wiem, to że zamknięte środowisko również. Ale miałem jakiś czas temu styczność ze sprawą gdzie hodowla kasowała jajeczka wszystkim kocurom ze świadomością wady genetycznej miotu, nie jednego. To informacja od znajomych, którzy na sprawę osobiście trafili i doświadczyli. Wysłane z mojego Lenovo A820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 kupionydowieziony.jajka na miejscu. Pomocnym Kolegom Dziękuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Wygląda jak ryś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) mA 5 miesięcy i waży 4.3 kg Edytowane 22 Lipca 2014 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Piękny kawał futra!Niech się zdrowo chowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) Szkoda, że dopiero teraz zajrzałem..... Mam w tej chwili 2 kocurki na sprzedaż. Czarny srebrny tygrysio pręgowany (ns23) i czarny klasycznie pręgowany (n22). A Twój kot fajny Edytowane 23 Lipca 2014 przez witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Witaj Stefan, jak zdrowie? Wróciłeś z tamtej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Przecie to rudy dachowiec :-) Ale dżigi byłyby z ogona.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Bartek, 5 tygodni przebywałem po "tamtej stronie" ale wróciłem widocznie jeszcze nie pora na mnie. Łącznie w szpitalu 3 miesiące bez jednego dnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek K. Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 1500 za kota , a przeciętniak (jak ja) ma 1400 pensji miesięcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 1500 za kota , a przeciętniak (jak ja) ma 1400 pensji miesięcznie. Wypominanie ceny czegokolwiek na forum wędkarskim jest jawną hipokryzją , a "wyprodukowanie'' fajnego kota czy psa nie jest łatwe, a już na pewno nie tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi