Skocz do zawartości

X-Rap

admin

Rekomendowane odpowiedzi

... A tak przy okazji, oglądając katalogi np. BPS zauważyłem, że ceny woblerów Rapali są skandalicznie niskie w porównaniu z Polską. To niestety kolejny dowód na to, że sprzęt wędkarski opłaca się kupować za granicą...

a jak ogladalem ceny rapali np. w walmart, nie tylko rapali, to stwierdzilem, ze ceny w BPS sa takze (czesciowo) skandalicznie wysokie :wacko:

zreszta nie tylko rapala, bomber byl po 3,- bucksy :huh:

gdybym ja wiedzial, ze ten long A jointed to taka zabawka, to bym kupil wagon tego a nie dwa na probe :(

no robilem sebek, tylko ze ja po nim z koszykiem biegalem, tzn. moja kochana zona z koszykiem a ja na stoisku wedkarskim sie relaksowalem :mellow:

bylem tez w boatersworld; sports authority i kilku innych, no fajnie jest, ale ze wzgledu na bliska odleglosc do atlantyku towar byl raczej do lowienia w morzu

• 8 lat później...

ja z swojego x-rapa zrobilem wobek do lowienia boleni :D tzn wycialem i zeszlifowalem na rowno ster i staram sie zapnac jakiegos z powierzchni... co do przynety przed modernizacja to nie mialem zadnych "lepszych" efektow, a na dodatek dodam ze system kulek aby rzucac dalej nie zawasze dziala... na 10 rzutow z 2 razy zdarza mi sie ze wobek koziolkuje :/

Witam,

Jednym z artykułów będzie test przynęty X-Rap Rapali. Przynęta pięknie wykonana, świetnie lecąca, no i przy tym fantastycznie pracująca. Jakie są Wasze spostrzeżenia, czy korzystacie z niej?

Pozdrawiam

Remek

jak dla mnie numero uno :) od 2005r :)

Edytowane przez kielbasa99

Ja bym powiedział: zależy w jakim obszarze. Ja używam w sytuacjach jw. BTW - zwykła dziesiątka jest fajna na szczupaki żerujące na sieczce na płytkiej wodzie. W tym roku łowiłem na nią na równi ze Sliderami i wahadłami Olejnika.

Ale generalnie X-Rapy pokrywają bardzo szerokie spektrum zastosowań i są (prawie ;) ) niezniszczalne.