szczuply_maciek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ale jeśli będę się wybierał na jakiś projekcik za granice to obiecuję że dam na forum znać. pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Macio tylko nei chwal się zbyt głośno bo będziesz usiał wywrotką wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ... A tak przy okazji, oglądając katalogi np. BPS zauważyłem, że ceny woblerów Rapali są skandalicznie niskie w porównaniu z Polską. To niestety kolejny dowód na to, że sprzęt wędkarski opłaca się kupować za granicą... a jak ogladalem ceny rapali np. w walmart, nie tylko rapali, to stwierdzilem, ze ceny w BPS sa takze (czesciowo) skandalicznie wysokie zreszta nie tylko rapala, bomber byl po 3,- bucksy gdybym ja wiedzial, ze ten long A jointed to taka zabawka, to bym kupil wagon tego a nie dwa na probe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 @Pitt, robiłeś już zakupy w tym WalMart? Nie ma problemów? Jak ceny za przesyłki? Wysyłają wszędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 no robilem sebek, tylko ze ja po nim z koszykiem biegalem, tzn. moja kochana zona z koszykiem a ja na stoisku wedkarskim sie relaksowalem bylem tez w boatersworld; sports authority i kilku innych, no fajnie jest, ale ze wzgledu na bliska odleglosc do atlantyku towar byl raczej do lowienia w morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 @Pitt, dzięki za informację.Mówisz, że z koszykiem, dobrze ci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 hej i ja mam tego x rapa i co i lipa kiedys jednego dnia złowiłem na niego kilka boleni ale tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 ja z swojego x-rapa zrobilem wobek do lowienia boleni tzn wycialem i zeszlifowalem na rowno ster i staram sie zapnac jakiegos z powierzchni... co do przynety przed modernizacja to nie mialem zadnych "lepszych" efektow, a na dodatek dodam ze system kulek aby rzucac dalej nie zawasze dziala... na 10 rzutow z 2 razy zdarza mi sie ze wobek koziolkuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Widzieliście datę w wątku 2005 Złota łopatka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Widzieliście datę w wątku 2005 Złota łopatka Hahahaha nie zwróciłem nawet uwagi Punkt za spostrzegawczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 X-Rap to świetna przynęta. Płytka 13 na szczupaki i z trola, i z ręki, płytka 10 na nocne trollingowe pstrągi, 8 deep na dzienne. Do toniowego łowienia szczupaków używam MAG-ów 20 i 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Witam,Jednym z artykułów będzie test przynęty X-Rap Rapali. Przynęta pięknie wykonana, świetnie lecąca, no i przy tym fantastycznie pracująca. Jakie są Wasze spostrzeżenia, czy korzystacie z niej? PozdrawiamRemekjak dla mnie numero uno od 2005r Edytowane 1 Października 2013 przez kielbasa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ja bym powiedział: zależy w jakim obszarze. Ja używam w sytuacjach jw. BTW - zwykła dziesiątka jest fajna na szczupaki żerujące na sieczce na płytkiej wodzie. W tym roku łowiłem na nią na równi ze Sliderami i wahadłami Olejnika.Ale generalnie X-Rapy pokrywają bardzo szerokie spektrum zastosowań i są (prawie ) niezniszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi