Skocz do zawartości
  • 0

Nowa wersja

admin

Pytanie

Witam,

Dzisiaj wdrożyłem nową wersję oprogramowania do forum. Mamy już w sumie po uruchomieniu trzecią jego wersję. Staram się by forum było jak najbardziej aktualne byście byli zadowoleni. Jeśli znajdziecie jakieś problemy z funkcjonalnością, niepokojące zjawiska proszę dajcie znać.

Obecnie pracuję nad stronami. Jeszcze mam troszkę przed sobą. Teraz pracujemy nad szablonami stron, które zaczynają się krystalizować.

Pozdrawiam

Remek

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mi czasami po zalogowaniu zdarza sie każdorazowe wylogowanie po przejściu na kolejną stronkę.. Są to dolegliwości czasowe i na ogół zdarzają się późnym popołudniem, ale skoro już owner chce by mu mówić to normalnie.... Dla mnie jak dla Zenka: MÓWISZ I MASZ

• 0

Witam,

Rocky, tak ... albo wyłączysz subskrybcję w preferencjach profilu i masz spokój :D (polecam), albo w wyczyścisz subskrybowane wątki w swoim profilu.

Jeśli chodzi o listę użytkowników to tak jest to zrobione. Aktualizacja robiona jest co 5 minut, kiedyś była ustawiona na 10. Jest to tylko związane z tym, że statystyki nie stanowia podstawowej funkcjonalność forum. Jej odbudowanie trwa i jest dość zasobożerne. Ustawienie jej na inny interwał jest oczywiście możliwe ale ... przy większej liczbie użytkowników, czego się osobiście już niedługo spodziewam :D :D niepotrzebnie obciąży forum.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Cześć,

Wczoraj w nocy duża cześć sieci była niedostępna. Trafiło również na podsieć, w której mamy zlokalizowany serwer. Wszystko jednak powróciło do normy. W każdym bądź razie chcialem uspokoić wszystkich, że nie zamierzam zwijać interesu :D i uciekać na Karaiby.

Pozdrawiam

Remek