pietrus Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam Nie wiem czy w dobrym dziale zamieszczam ale niech bedzie.Znalazłem podbierak muchowy nad Wieprzem w okolicach hodowli pstragów jesli ktoś zgubił prosze o kontak. Oczywiście wypytam o szczegóły jak podbierak wyglada ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1109 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jak przyniszczony krótki drewniany salix alba i w okolicy hodowli to mojego kolegi. Byliśmy tam z miesiąc temu, czyżby aż tyle tam poleżał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Niestety nie taki. Przykro mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ja wczoraj znalazłem aparat, leżał w wodzie ale zdjęcia są z ubiegłego roku więc wychodzi na to że leżał tam od lipca ub roku.Karta pamięci działa, ciekawe czy aparat działający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ja kiedyś znalazłem wędkę z kołowrotkiem, ale zostawiłem ją na miejscu choć później dotarło że to pewnie jakiegoś kłusola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 a ja pocisk moździerzowy , i tez nie brałem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Widzisz a to błąd, ponoć talibowie skupują za dolce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 z jednym za daleko na mazury jechać , ale z skrzynką to juz by było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 pietrus -daj info na FORS-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ja wczoraj znalazłem aparat, leżał w wodzie ale zdjęcia są z ubiegłego roku więc wychodzi na to że leżał tam od lipca ub roku.Karta pamięci działa, ciekawe czy aparat działający?A ja 1 maja wyciągnąłem na blachę z rzeki niemiecki motocykl z kampanii wrześniowej... jeszcze się światło paliło 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 A niemiec dodawał gazu manetka ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Niemiec spiął się podczas holu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 a wracając do tematu znalezisk...czy komuś na Wieperzu nie zginął podbierak? mi ostatnio wypadła obrotówka do wody...ładna-łowna...jakby ktoś tandema znalazł to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Chciałes sie zrobic dobry,a tu se chłopy jaja z ciebie robią,zanalazłeś,nie ukradłeś,zawijasz na baze nie mówisz nikomu,i po temacie,takie zycie.Ciekawe czy jak bys stelle lub innego exista na jakims cts-ie znalazł ,to bys w necie o tym pisał. Edytowane 11 Maja 2014 przez gorgol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Tym bardziej kolego.Jaja? Niech sobie robią bo ich to nie dotyczy. Jakby to oni zgubili inaczej by pisali.Znalazłem,napisałem i to wszystko. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Ja jaj sobie nie robiłem, aparat powiesiłem na drzewie w okolicy gdzie był utopiony w pobliżu miejsca w którym była zrobiona ostatnia fotka. Aparat należał do osoby z Rzeszowa bo na jednej z fotek jest Astra II na rzeszowskich tablicach. Poniżej mostu w Obroczy gdyby właściciel był zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 a ja pocisk moździerzowy , i tez nie brałem Kurde, a ja tylko miny na sciezkach znajduje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Postawa godna pochwały.Skoro już mówimy o rzeczach zgubionych nad Wieprzem to ja w zeszłym roku zostawiłem na odcinku "noł kil" multitool Latherman`a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi