kubaz Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jak w temacie czy ktoś może wyrazić swoją opinie i podpowiedzieć czy warto kupić tego kijka PERFEKT FALCON CLAW III-270m/10-35gr FAST.Niestety nie mam okazji sprawdzić go osobiście, przymierzam się do zakupu go przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Dodam, że chciałem go przeznaczyć do łowienia szczupaków i przeważnie z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 A to jakiś Phenix, Lamiglass, Talon, St.Croix, Megabass? Bo jak nie to na złe forum trafiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 A to jakiś Phenix, Lamiglass, Talon, St.Croix, Megabass? Bo jak nie to na złe forum trafiłeś.Nie pisz takich głupot bo później fama idzie w Polskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaz Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 mdziam nie rozumiem o co CI chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) http://allegro.pl/spinning-perfekt-falcon-claw-iii-270m-10-35gr-fast-i4187580408.htmlMyslę że w podobnych pieniążkach nie ma co wybrzydzać Długość do brzegowego łowienia całkiem całkiem pytanie jak z realnym ciężarem wyrzutowym i czym przeważnie zamierzasz łowić...Miałem w rękach okoniowy model i naprawde całkiem fajnie się nim łowiło jak na taki nakład finansowy Edytowane 9 Maja 2014 przez tyczkasport1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi