godski Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Zastanawiam się , czy w Japonii nowe młynki też od razu do serwisu lecą? Pewnie nie. Po sezonie raczej tak. Miałem kilka używanych kołowrotków z rynku japońskiego. Jeśli zewnętrznie były dobre lub takie sobie, to w środku perfekcja.Moim zdaniem, świadczy to o regularnym serwisowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Tam (JP) przeglady kolowrotkow oferowane sa jako uslugi na serwisach aukcyjnych w formie KUP TERAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Nie wiem czy też tak macie, ale jak mam coś nowego i to ma być tylko dla mnie i nie ma być odsprzedawane, to zawsze zajrzę do środka. Nie musi się to przecież wiązać z rozkładem na części pierwsze, wystarczy tyle aby się zorientować ile i jakiej konsystencji mazidła w środku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 ja swojego shimaniaka rozkręciłem z obawy na brak smaru a tu łoooo szok,mazidła aż za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 ja swojego shimaniaka rozkręciłem z obawy na brak smaru a tu łoooo szok,mazidła aż za wiele.A który to był model? U mnie w Biomasterach i TP 2011 też wystarczająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 relanium 2500 malezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 relanium 2500 malezjaRelanium:-) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 rarenium tak jakoś sobie wymyśliłem relanium a co nie ładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 rarenium tak jakoś sobie wymyśliłem relanium a co nie ładnie?Nawet lepiej brzmi:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Relanium:-) ?Zażyć przed użyciem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi