lukomat Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Prosze bardzo o to film: A teraz pytanie: ile przepisow zlamali glowni bohaterowie filmu i czy jest to wystarczajacy material dowodowy, zeby ich ukarac? Nagroda glowna jest pint szkockiego Ale w dowolnym pubie w Aberdeen (odbior osobisty, czas nieokreslony). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 5 lub 6, zależy jak liczyć -ryba na agrafce - sum i lin - 1x czy 2x??-ryba za bety niewypuszczona-sum w okresie-sum niemiarowy-skandaliczne obchodzenie się ze złowionym linem - albo zabić i wtedy miętolić, albo wypuścić. btw - najlpeszy jest komentarz autora - sum był wypuszczony, bo oni zawsze C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Co do wymiaru suma to ciezko sie wypowiadac, ale nawet jakby mial 2m to i tak go nie usprawiedliwia. Jestem ciekaw, dlaczego jeszcze nikt tego nie zglosil chociazby do moderatora, ze nie wspomne o policji.@Standerus, odpowiedz zaliczam polowicznie, bo nic nie napisales, czy tego typu filmy stanowia material dowodowy <_< A tak na marginesie madrzy to oni nie sa. Lamia prawo, nagrywaja to i puszczaja w obieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 CA tak na marginesie madrzy to oni nie sa. Lamia prawo, nagrywaja to i puszczaja w obieg Jest też możliwość, że mają niski poziom wiedzy regulaminu amatorskiego połowu ryb. Co do materiału dowodowego to owszem - stanowi to dowód, chociaż trudno stwierdzić, czy sum został złowiony w okresie ochronnym. Raczej ciężko byłoby to udowodnić. Chociaż może analiza przyrody - drzewa, trzciny lub też ubiór wędkujących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Lukomat piszesz o zgłoszeniu filmiku do moderatora....ja juz nie takie filmy zgłaszałem i nic...wydawałoby sie ze tam (youtube) nikogo nadzorujacego ten chaos nie ma. Piszesz o zgłoszeniu tego policji...hmm... setki nielegalnie stawianych sieci,tysiace kłusownikow, jeszcze wiecej mięsiarzy,chamstwo i dziadostwo nad wodą a oni NIC nie robią...więc wątpie ze zajma sie tym filmikiem. To co napisałem nie oznacza ze mnie nie oburzył ten materiał. najgłupszym tekstem jaki tam usłyszałem było cos w stylu moze ten lin chciał udzerzyc ogonem i dlatego sie zapiął..jednak głupków nie sieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Zdaje sobie sprawe z tego, ze szkodliwosc tego czynu jest znikoma i policja zabilaby smiechem powiadamiajacego o zlamaniu przepisow. Chodzi mi tylko o teorie. Jak w swietle prawa mozna potraktowac ten filmik? Zatem konkurs trwa dalej PS: A zeby @standerus nie byl stratny to ma u mnie browca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 PS: A zeby @standerus nie byl stratny to ma u mnie browca Pozdrawiam Ok jak postawisz jeszcze bilet to może odpowiem - tyle, że dopiero za 2 lata wpadnę po nagrodę jak skończę 18+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Zdaje sobie sprawe z tego, ze szkodliwosc tego czynu jest znikoma i policja zabilaby smiechem powiadamiajacego o zlamaniu przepisow. Chodzi mi tylko o teorie. Jak w swietle prawa mozna potraktowac ten filmik? Zatem konkurs trwa dalej PS: A zeby @standerus nie byl stratny to ma u mnie browca Pozdrawiam Zgłoszę się po odbiór w następnym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Bilet? I moze jeszcze nowego szimaniaka z tuningowana szpulka. Ta dzisiejsza mlodziez Za moich czasow... Kuba no jasne ze tak! Lososi zagwarantowac nie moge, ale dupna pogode masz jak w banku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 wiesz, to mam aktualnie pod domem, więc dzięki ale postoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Film z rozmachem,no i jaki dialog,trochę taki naciągany,ale zawsze dialog.Z rozmowy tych panów wynika,że są dosyć często na rybach,może kiedyś ich filmy będą sprzedawane z którymś z czasopism wędkarskich.Podobno Tarantino złożył im propozycję nagrania wspólnego filmu Killlin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Z Tego co widze to goście łowią w maju (w innym filmiku mówią o tym) i na łowisku Eldorado podhaczają trące się liny.Dziwnym zbiegiem okoliczności maja 2 filmiki z linem za ogon.Mi przez 15 lat wędkowania w wodach obfitujacych w ten gatunek nie zdarzyło się takie branie lina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi