Tomy Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Zastanawiam się nad zakupem tego kijka,więc prosze o opinie na jego temat.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Widziałem jedynie na targach wędkarskich (chyba nawet jest w relacji zdjęcie). Wydawał się OK ale nic więcej Tobie nie powiem bo nim nie łowiłem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Dzięki za info.Właśnie nikt z moich znajomych też na to nie łowił i tez nie mają pojęcia jaka to wędka.Dzisiaj mam klienta do starych cormoranów ma na wymianę przywieżć Rozemaiery,zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Z tego co pamiętam Daiwy sprawiały na prawdę dobre wrażenie. Na targach było sporo takich wędzisk ale przy tym stoisku zatrzymałem się zdecydowanie dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Myślę że z Abu c4 do dużych sliderków,by grał ten patyk.No nic muszę wyskoczyć do jakiegoś większego miasta i pomacaćten patyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Macałem tą wędke, zastanawiałem się nawet nad jej kupnem. Kij wydgląda na solidnie wykonany, ale te 150g jako górna granica to chyba trochę na wyrost jest podane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Przywiózł ten klient Rozemeijery za Cormoranka 2,40m wziąłem dwie te wędki do 60g i do 120g.Zobaczę nad wodą co jak.Potem zdam relacje.Pozdrawiam i dziękuję za chęć pomocy.Pozdrowienia dla całego jerkbaita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Aptekarz,jak już połowisz troszkę tymi Rozenmeijerami,to napisz coś o nich,taką mam prośbę.Może być w tym wątku albo na priv.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Dzisiaj byłem porzucać-pierwszy raz na casting!!!Poszło znakomicie.Brody nie było.Na dodatek zagryzł szczupaczek wahadełko kalewa 2.Szczupaczek taki sobie 68cm.Wędka Rozemeijer Qualifer jointed gentle jerk 190cm cw.30-60g.abarth-kalewa 2 już dobrze lata,slider salmo 10tka floating wzorowo.Dla Mnie ten kijek jest super,no i niedrogi.Przez przypadek mam te wędki,ale jestem z nich zadowolony.Multik to Abu c4 5601. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 super wiadomość! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Tak Ja już jestem gotowy!!!Ta jedna rybka Mnie załatwiła na cacy.Kapitalne łowienie,na spinna miałem metrówki i większe,ale ten na casta Mnie cieszy najbardziej.Jednym słowem-Jestem pod wrażeniem i zauroczony tą metodą.Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów,a zwłaszcza dla tajmienia,który Mnie na to namówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 To straszne kolejny zarażony castoreliozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 dzieki za pozdro.. to może jeszcze cie APTEKARZu na zlot nad Odrą za tydzień namówię ???? też mam wziąźć castinga to razem bedziemy sie doszkalać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 W tym roku nie dam rady.Co by mieć kasiore na uzupełnienie mojego arsenału castingowego muszę siedzieć tu na miejscu.Za to jak już zrobię co mam zrobić będę już całkowicie wolny.W przyszłym roku testuje łowisko tzw.mulokizero dojścia do wody,trzeba mieć ponton i wodery.Więc Tajmien podszkol się i przyjeżdżaj,a wtedy Mi tez przekażesz swą wiedzę.Uwaga!!!!Jutro skoro świt zapycham na ryby będę testował Rozemeijera 2,10 60-120g i zdam relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Co do rozemeijera jerk 2,10m 60-120g to można śmiało rzucać nawet 150g.To kijek na największy kaliber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi