Skocz do zawartości

farby proszkowe

Rekomendowane odpowiedzi

mialem te farbki i pomyliles sie ze sa takie same problem polega na tym ze nie o cene chodzi, tylko o jakosc a tymi z polski mozesz sobie wisiorek ponmalowac a nie glowki juz w pudelku straca polowe farby a po paru stuknieciach o dno beda super olowiane z tymi farbkami co ja kupilem niemam takiego problemu i w tym tkwi tajemnica nie w cenie cos za cos

próbowałem kpic w stanach ale do tej ceny doliczaja wat i przesyłka nie jest tania za kolowrotek naliczyli mi 30 dolarow i wat wyszlo drozej niz bym go kupil w polsce, co do farbek to sa jakies inne mialem 3 rodzaje i pomimo wypiekania tez byly kruche natomiast te sa bardzo twarde nie odpryskuja nie chandluje farbami wiec nie muj problem ze niema popytu wstawilem ten link bo sadze ze sa to bardzo dobre jakosci farbki

mialem te farbki i pomyliles sie ze sa takie same problem polega na tym ze nie o CENE CHODZI, tylko o jakosc a tymi z polski mozesz sobie wisiorek ponmalowac a nie glowki juz w pudelku straca polowe farby a po paru stuknieciach o dno beda super olowiane z tymi farbkami co ja kupilem niemam takiego problemu i w tym tkwi tajemnica NIE W CENIE cos za cos

No to w czym problem...? te do których podałeś link są dobre,jak sam napisałeś wychodzi taniej niż w USA,tylko brać.

Ps.Ja akurat nie mam sklepu z farbami,stały na półce,ktoś zapytał to odpowiedziałem.Specjalnie zapytałem znajomego który je używał jak się spisuje ta farba dowisiorków to powiedział,że ok.ale najlepiej jak się odtłuści główkę.Fakt,że po pewnym czasie użytkowania coś tam może odprysnąć(ale na pewno nie w pudełku)

Zapachniało mi reklamką ;)

Pozdrawiam

Seba

nie to nie reklama ,chodzi oto ze ja odlewam glowki i malue zaraz po wyeciu z formy glowka ma odpowiednia teperature i niejest tlusta a stracilem ladnych pare zloty zanim znalazlem te farby i dlatego je wstawilem bo sa warte polecenia ja mam kilka kolorow i eszcze maluje nimi mormyszki

• Like 1