matusiak Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 dla zainteresowanych znalazlem cos takiego przetestowalem osobiscie farby bardzo trwale polecam http://allegro.pl/item477049484_pro_tec_powder_paint_jig_lur es_cenione_farby_z_usa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Takie same farby talko zapakowane w Polsce kosztują 13-15PLN i nie 2oz,a 285.... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Seeb, jak możesz to daj jakieś bliższe namiary, nazwa producenta, sklep itp. Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 a masz jakies namiary bo ja obszukalem na necie i znalazlkem tylko te ale one sa ze stanow i jak chcialem sciagnac sam to wychodzi jeszcze drozej daj namiar na te polskie jesli nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Witam Na dzień dzisiejszy posiadam zieloną,żółtą i niebieską i to po ostatniej sztuce,a cena 14pln + wysyłka Nazwa na opakowaniu:POWDER PAINT FOR JIGS Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markles Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 czyli producenta i bliższych namiarów na te farby nie chesz zdradzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 mialem te farbki i pomyliles sie ze sa takie same problem polega na tym ze nie o cene chodzi, tylko o jakosc a tymi z polski mozesz sobie wisiorek ponmalowac a nie glowki juz w pudelku straca polowe farby a po paru stuknieciach o dno beda super olowiane z tymi farbkami co ja kupilem niemam takiego problemu i w tym tkwi tajemnica nie w cenie cos za cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 wyglada na to, że popytu nie ma, nic dziwnego skoro takie same farby można kupic kilka razy taniejnp: http://cgi.ebay.com/Pro-Tec-Powder-Paint-Glitter-Color-Choic e-Jig-Paint_W0QQitemZ300270457493QQcmdZViewItemQQptZLH_Defau ltDomain_0?hash=item300270457493&_trksid=p3286.c0.m14&am p;_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A13 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 próbowałem kpic w stanach ale do tej ceny doliczaja wat i przesyłka nie jest tania za kolowrotek naliczyli mi 30 dolarow i wat wyszlo drozej niz bym go kupil w polsce, co do farbek to sa jakies inne mialem 3 rodzaje i pomimo wypiekania tez byly kruche natomiast te sa bardzo twarde nie odpryskuja nie chandluje farbami wiec nie muj problem ze niema popytu wstawilem ten link bo sadze ze sa to bardzo dobre jakosci farbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 czyli producenta i bliższych namiarów na te farby nie chesz zdradzać? Chętnie bym wam podał nazwę producenta ale niestety na pudełkach jej nie ma(może na opakowaniach zbiorczych) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markles Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 aha rozumieDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 przypadkiem znalazłem cos takiego http://www.bleigussformen.de/shop/index.htm?bleigussformen_s uesswasser.htmAle niestety po niemiecku nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 mialem te farbki i pomyliles sie ze sa takie same problem polega na tym ze nie o CENE CHODZI, tylko o jakosc a tymi z polski mozesz sobie wisiorek ponmalowac a nie glowki juz w pudelku straca polowe farby a po paru stuknieciach o dno beda super olowiane z tymi farbkami co ja kupilem niemam takiego problemu i w tym tkwi tajemnica NIE W CENIE cos za cos No to w czym problem...? te do których podałeś link są dobre,jak sam napisałeś wychodzi taniej niż w USA,tylko brać. Ps.Ja akurat nie mam sklepu z farbami,stały na półce,ktoś zapytał to odpowiedziałem.Specjalnie zapytałem znajomego który je używał jak się spisuje ta farba dowisiorków to powiedział,że ok.ale najlepiej jak się odtłuści główkę.Fakt,że po pewnym czasie użytkowania coś tam może odprysnąć(ale na pewno nie w pudełku) Zapachniało mi reklamką PozdrawiamSeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 nie to nie reklama ,chodzi oto ze ja odlewam glowki i malue zaraz po wyeciu z formy glowka ma odpowiednia teperature i niejest tlusta a stracilem ladnych pare zloty zanim znalazlem te farby i dlatego je wstawilem bo sa warte polecenia ja mam kilka kolorow i eszcze maluje nimi mormyszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 ok.poniał Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi