Zakupiłem ww. silniczek do Mojego Pontoniku (jeszcze raz dzięki Hasior ) ProMarine Forsage 3,6m.
MARINER 9,9 HP Dwusuw sprawuje się nieźle, ale muszę dać go na serwis w Krakowie najlepiej.
Może kogoś polecicie ??
Gdy pływam sam, ze względu na krótki rumpel jest dość niewygodnie przy dużej prędkości (lepiej siąść z moją masą na przedniej ławce ). Czy ktoś poleci mi przedłużkę rumpla do tego silniczka ?? Na portalach aukcyjnych są w cenach 90-300 PLN, chcę wydać jak najmniej ale nie chcę 2x wydawać kasy
Szukam też instrukcji w PL do tego silnika, osłony skrzydeł przy śrubie (nie wiem jak się nazywa to ustrojstwo) i nowej śruby na zapas
Pytanie
K-Pon
Zakupiłem ww. silniczek do Mojego Pontoniku (jeszcze raz dzięki Hasior
) ProMarine Forsage 3,6m.
MARINER 9,9 HP Dwusuw sprawuje się nieźle, ale muszę dać go na serwis w Krakowie najlepiej.
Może kogoś polecicie ??
Gdy pływam sam, ze względu na krótki rumpel jest dość niewygodnie przy dużej prędkości (lepiej siąść z moją masą na przedniej ławce
). Czy ktoś poleci mi przedłużkę rumpla do tego silniczka ?? Na portalach aukcyjnych są w cenach 90-300 PLN, chcę wydać jak najmniej ale nie chcę 2x wydawać kasy 
Szukam też instrukcji w PL do tego silnika, osłony skrzydeł przy śrubie (nie wiem jak się nazywa to ustrojstwo) i nowej śruby na zapas
Temat będę rozwijał w miarę potrzeb.
Liczę na pomoc doświadczonych wodniaków
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi