pablom Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Jako że już tęsknie za kropkami i nudze się w pracy to sobie oglądam różne strony poświęcone tympięknym rybą. Znalazłem coś takiego http://www.fors.com.pl/forum-ogolne/547-roztocze-2009.html Niby nic nadzwyczinego, ale proszę zwrócić uwagę na wymiary WIDEŁKOWE . Coś się zmienia - wreszcie. Gratulacje dla PZW Zamość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ojojoj... A gdyby tak Mazowsze! Przynajmniej na drapieżniki. Pomarzyć zawsze można. Ale z czasem – kto wie. Tylko żeby to jeszcze ktoś egzekwował; od początku października nie widziałem na ZZ ani jednego patrolu… A jestem na rybach przynajmniej jeden dzień w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ja nie widziałem od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 W naszych realiach nie byłoby w tym nic dziwnego, ale do momentu kiedy na wodzie byli motorowodniacy, to policja pływała codziennie. Teraz jakby ich wymiotło… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzecho Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Niby nic nadzwyczinego, ale proszę zwrócić uwagę na wymiary WIDEŁKOWE . Coś się zmienia - wreszcie. Gratulacje dla PZW Zamość Jak dla mnie to już całkiem duża zmiana . Widać, że gospodarz zaczyna na prawdę dbać o swoje wody w interesie zarówno swoim jak i swoich klientów, czyli wędkarzy, którzy co roku go utrzymują.Zdecydowanie popieram takie inicjatywy. Na szczególne uznanie zasługuje wytyczenie odcinka no kill Zastanawiam się czy PZW w Lublinie wystąpi kiedyś z podobną inicjatywą. Czekam na coś ambitniejszego niż wprowadzanie bezsensownych dopłat do rocznych składek za spining i trolling . pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pablom
Jako że już tęsknie za kropkami i nudze się w pracy to sobie oglądam różne strony poświęcone tympięknym rybą. Znalazłem coś takiego http://www.fors.com.pl/forum-ogolne/547-roztocze-2009.html
Niby nic nadzwyczinego, ale proszę zwrócić uwagę na wymiary WIDEŁKOWE . Coś się zmienia - wreszcie.
Gratulacje dla PZW Zamość
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi