Skocz do zawartości
  • 0

SPOTKANIE JERKBAIT.PL - 19 LISTOPADA - pokaz zdjęć z wyprawy do IRLANDII

Friko

Pytanie

Drodzy Forumowicze,

Nadszedł czas na kolejne, comiesięczne warszawskie spotkanie jerkbait.pl :mellow: tym razem trzecia środa miesiąca wypada 19 listopada.

Dla przypomnienia miejsce spotkania:

TAWERNA Tuż za horyzontem

Przystan WTW Warszawa

www.tuzzahoryzontem.pl

http://www.tuzzahoryzontem.pl/?nav=2,1

Sala zarezerwowana jest na hasło: jerkbait.pl w godz. 18:00-23:00.

Motywem przewodnim listopadowego spotkania będzie pokaz zdjęć i opowieść o wyprawie do IRLANDII, jaką z mieliśmy z Remkiem, Hasiorem i Vitacolą przyjemność odbyć na wiosnę tego roku - oraz pierwszemu zlotowi jerkbait.pl na zielonej wyspie jaki przy tej okazji się odbył :mellow:

Serdecznie zapraszamy!

Bardzo prosiłbym osoby chętne do udziału w najbliższym spotkaniu o wpisywanie się poniżej, ponieważ będę musiał przed spotkaniem podać tawernie orientacyjną ilość miejsc do rezerwacji:

1. Remek

2. Friko

ps. upewniłem się że tym raziem konkurencyjnej imprezy nie będzie więc i gardeł zdzierać nie będzie potrzeby

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Drodzy Forumowicze,

.......

Motywem przewodnim listopadowego spotkania będzie pokaz zdjęć i opowieść o wyprawie do IRLANDII, jaką z mieliśmy z Remkiem, Hasiorem i Vitacolą przyjemność odbyć na wiosnę tego roku - oraz pierwszemu zlotowi jerkbait.pl na zielonej wyspie jaki przy tej okazji się odbył :mellow:

Serdecznie zapraszamy!

......

Pozdrawiam

W sumie to był DRUGI zlot jerkbait na Wyspie. Pierwszy odbył się w 2007. Chociaż na nim nie byłem, dostałem od chłopaków z Athlone piękną, okolicznościową koszulkę

Szkoda, że mnie z Wami nie będzie. Pozdrowienia z Zielonej Wyspy dla wszystkich uczestników spotkania.

• 0

I kolejna aktualizacja:

1.Remek

2.Friko

3.Kryst

4.Krzysiek

5.BartekP

6.Korsarz

7.Pablom

8.Kubson

9.Adasio

10.Włóczykij

11.Karolcia

12.SzymusS

@SzymusS

pokazy są ciekawe ale nie wiem czy nie jeszcze ciekawsze są spotkania z Forumowiczami - mamy naprawdę wędkarzy niebanalnych na forum, ludzi z autentycznym doświadczeniem wędkarskim, aż przyjemnie posłuchać jak Forumowicze wymieniają się wiedzą na tych spotkaniach :D Myślę że można się wiele nauczyć