Skocz do zawartości
  • 0

SPOTKANIE JERKBAIT.PL - 19 LISTOPADA - pokaz zdjęć z wyprawy do IRLANDII

Friko

Pytanie

Drodzy Forumowicze,

Nadszedł czas na kolejne, comiesięczne warszawskie spotkanie jerkbait.pl :mellow: tym razem trzecia środa miesiąca wypada 19 listopada.

Dla przypomnienia miejsce spotkania:

TAWERNA Tuż za horyzontem

Przystan WTW Warszawa

www.tuzzahoryzontem.pl

http://www.tuzzahoryzontem.pl/?nav=2,1

Sala zarezerwowana jest na hasło: jerkbait.pl w godz. 18:00-23:00.

Motywem przewodnim listopadowego spotkania będzie pokaz zdjęć i opowieść o wyprawie do IRLANDII, jaką z mieliśmy z Remkiem, Hasiorem i Vitacolą przyjemność odbyć na wiosnę tego roku - oraz pierwszemu zlotowi jerkbait.pl na zielonej wyspie jaki przy tej okazji się odbył :mellow:

Serdecznie zapraszamy!

Bardzo prosiłbym osoby chętne do udziału w najbliższym spotkaniu o wpisywanie się poniżej, ponieważ będę musiał przed spotkaniem podać tawernie orientacyjną ilość miejsc do rezerwacji:

1. Remek

2. Friko

ps. upewniłem się że tym raziem konkurencyjnej imprezy nie będzie więc i gardeł zdzierać nie będzie potrzeby

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja wiemze to nie byłobyn łatwe, ale myślę ze nie tylko ja chętnie bym takiej prezentacji wysłuchał, temat jest bardzo interesujący, tym bardziej ze Witek z tego co wiem posiada ogromne doświadczenie w temacie... Żal żeby użyć tego tylko raz, a później przekazywać info pocztą pantoflową czy zamieszczać n-te posty na ten temat - co-gdzie-jak?

Przyłączam się do prośby Kuby, wymyślcie coś proszę, żeby zachować to wszystko dla potomności :mellow:

• 0

Może i racja. Tylko wiesz Kuba, w zeszłym roku spotkania to były takie luźne spotkania przy piwku, po robocie. W tym roku ruszylismy troche ambitniej, krok dalej - i staramy sie zeby kazde spotkanie mialo swoj motyw przewodni. Czy gotowi jestesmy pojsc dwa kroki dalej, i robic opracowania z tych spotkan... nie wiem, to jest wziecie na siebie kolejnej roboty, a ja bym chcial powiem szczerze zeby jerkbait kojarzył mi sie nie tylko z pracą :lol:

Mówiąc poważnie jest kupa rzeczy i fajnych pomysłów, również w naszych głowach, które chcielibyśmy zrealizować, ale do pracy nie starcza na to wszystko ani rąk, ani czasu. Ale przemyślę bo pomysł fajny - może ktoś z warszawki pomoże?

• 0

Kuba,

ale teraz zapodałeś, no... nie wiem kurcze, to zalezy od dwoch rzeczy: od witka, czy na takie nagranie swojej prezentacji by sie zgodzil...

Ludzie,

o czym Wy mówicie? Jak zorganizujecie nagrywacza to nagrywajcie i rozpowszechniajcie :lol:

Bo faktycznie, odpowiadać po raz n-ty na te same posty jest upierdliwe.