gooral Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam.Szukam plecionki z kolorowymi znacznikami do trola. Wiem, ze jest daiwa accudepth (x8) i saltiga (chyba tez x8 i do tego w szpulach po 1000m) jest tez dragon jakis (rownierz x8) a jakos do mnie te "8" nie przemawiaja (a juz szczegolnie "japonskie jedwabiscie miekkie"). Powerpro bym nie zaryzykowal (za duzo podrob) a fotka nie zawsze przedstawia przedmiot aukcji. Pozatym znalazlem same noname'y na ebayu.Cos pominalem sa jeszcze jakies linki tego typu? (w szuplkach min 300m interesuja mnie okolice 30 i 70 lbs)?Linka nie musi byc kolorowa wystarczy znacznik.Najblizej mi do kupna accudepth, ale wole zapytac zanim kupie.Ps myslalem tez o zakupieniu jakiegos licznika montowanego na wedke, ale nie wiem czy sie nie rozleci na duzej rybie/zawadzie a wyciagac mi sie na pewno nie bedzie chcialo z niego linki co chwile. Uzywa ktos? Do multika. (nie chce multika z licznikiem). ALe tutaj wchodzi w gre chyba tylko jigowanie w pionie albo trol do rzucania juz sie nie nada taki linicznik). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 tufline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) dzieki, edyta: czy te z vietnamu na ebayu to oryginaly? Edytowane 11 Maja 2014 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Gamakatsu multicolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Używasz tej Gamakatsu? Jak się spisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Nie uzywam, tylko wiem ze taka jest a o taka pyta Gooral.Mozna by makamby o nia zapytac swojego czasu pisal o niej, mial chyba nawet rozmawiac z kims z gamakatsu o niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Pytałem z ciekawości, bo nie mam gdzie jej pomacać, a jest to podobno jedna z tych nieprzekłamanych linek.Czyli 0.12 wytrzymuje 3 kg, a nie jak u konkurencji 13 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Kiedyś Konger miał w ofercie takie cudo :http://topfishing.pl/pl/plecionka-techron-rainbow-030mm-200m.htmla teraz ma takie :http://www.belonka.pl/plecionka-konger-kevlon-steelon-multicolor-150m.html Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 malo ich chcialem z 270m minimum. dzieki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi