spy Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Vision Icon, przy próbie podebrania suma wbił mi kotwiczkę w nogawkę i rozdarł około 1cm. Producent pomimmo że to była moja wina naprawi mi to za darmo, ale trzeba czekać kilka dni a jutro chcę jechać na ryby Czym to TYMCZASOWO, bez szkody dla materiału podkleić, żeby nie ciekło ten jeden dzień? Taśma klejąca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ja do swoich dostałem na taki wypadek kawałek materiału i klej do szybkiej naprawy. Znajomy czymś takim skleił i trzyma drugi sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dawaj folie stretch owiń kilka razy i do tego taśma pakową i na jeden wyskok powinno być, fakt że będziesz wyglądał jak przesyłka pocztowa ale czego się nie robi dla hobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 McNett ma taką taśmę naprawczą do woderów.Jest bezbarwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Silberbanda, jak to mowią, czyli srebrna taśma.Kawałek od spodu, kawałek od góry. - powinno wytrzymać, jak nei - ileż to razy łowiło się w cieknacych spiochach :D Nie wchodź głęboko to powinno wytrzymać niskie ciśnienieZ resztą, jest też pozytyw - jedną noge będziesz mieć suchą :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Silberbanda, jak to mowią, czyli srebrna taśma.Kawałek od spodu, kawałek od góry. - powinno wytrzymać, jak nei - ileż to razy łowiło się w cieknacych spiochach :D Nie wchodź głęboko to powinno wytrzymać niskie ciśnienieZ resztą, jest też pozytyw - jedną noge będziesz mieć suchą :D Też potwierdzam SREBRNA TAŚMA 3M. Jak złapie to może "nie być" na chwilkę . Super rzecz do wszystkiego w warunkach extremalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dzięki, jednak jutro nie jadę na rybki ale będę wiedział na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 ta jak duct tape i wd 40 czegos nie naprawia znaczy uzyles za malo... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Dokładnie, jedno z podstawowych praw fizyki w naszym wszechświecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Silver tape dobra na wszystko Kiedyś nawet podłogę w pontonie całkiem skutecznie uszczelniłem . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi