Mc.D Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 W chwilę po gwarancji padł regulator w silniku varimax 55lb .Czy ktoś miał podobny problem i jak go rozwiązał.[nowy 800 zł] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Nie znam się na silnikach, ale kiedy miałem problem ze swoim szybko mi ogarnął Tomek Duerhttp://www.yomoto.warez.pl/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Pewnie jak nic się nie da zrobić to lepiej będzie założyć maksymizer w Piotrkowie za pół ceny niż kupować nowy regulator obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Niestety żałosna polityka firmy .W Piotrkowie ,gdzie dzwoniłem , do tego modelu nie montują maxymizerów..Zdecydowałem się na ten silnik bo nie chciałem chińskiego ale przyszedł chński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 a po czym poznałeś że chińczyk?na forum było pisane jako wada tej marki jako brak części zamiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Pisało na opakowaniu.Przez 2 lata silnik spisywał się bardzo dobrze, dzięki impulsowemu zasilaniu był oszczędny i radził sobie w różnych warunkach.Również płynna regulacja obrotów to duży plus.I pewnego dnia się nie odezwał.Dobrze że istnieje możliwość bezpośredniego podłączenia do akumulatora z pominięciem regulatora. To uratowało wyprawę. A na dzień dzisiejszy zakupiłem regulator obrotów z allegro.Spróbuję założyć mu radiator z wentylatorem od starego procesora i zobaczymy co wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 a może dać do jakiegoś elektronika niech powymienia spalone podzespoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mc.D Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Od tego zacząłem.Jednak problem polega na tym że układ w celu zabezpieczenia przed wilgocią zalany jest jakimś tworzywem które nie bardzo daje się usunąć.Elektronicy którzy to oglądali nie są w stanie zdiagnozować usterki, choć może być prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi