Skocz do zawartości
  • 0

Nowy moderator na stronie jerkbait.pl

admin

Pytanie

Witam,

Jest mi bardzo miło poinformować, iż do grona moderatorów jerkbait.pl dołączył jeden z naszych Użytkowników - Jerzy Wierzbicki (jerzy).

Jerzy jest pasjonatem baitcastingu. Pasją tą portafił zarazić wielu z nas aktywnie uczestnicząc w życiu forum jerkbait.pl. Wielokrotnie mieliśmy możliwość przekonania się, że wiedzę tą przekazywał w sposób wyczerpujący i rzetelny. Jego relacje z Omanu ilustrowane przepięknymi zdjęciami były obierane z wielkim entuzjazmem na naszym forum.

Niniejszym jest mi bardzo miło zaprosić Jerzego do grona moderatorów. Z dniem dzisiejszym Jerzy będzie rozwijał dział baitcastingowy na forum jerkbait.pl. W imieniu swoim oraz pozostałych Kolegów z Redakcji, trzymam za Jerzego kciuki i życzę Mu wielu sukcesów!

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ze swojej strony chciałem serdecznie pogratulować Ci Jurku nowego zajęcia na forum. Wierzę, że przy Twoim udziale casting nie będzie spychany tak do całkowitego kąta jak ma to miejsce obecnie.

Życzę wielu radości i sukcesów w nowej roli.

pozdrawiam :D

• 0

Andrzeju nikt na jerkbaicie nie bedzie marginalizowal castingu. Inaczej pewnie nie byloby mnie na tym portalu. Ja napewno nie pozwole na takie dzialania.

Nikt inny jak tylko castingowcy powinni sami rzetelnie i z pelnym przekonaniem pokazywac, promowac i informowac o mozliwosciach castingu jak i jego ograniczeniach. Jesli zaprzestaniemy konstruktywnej dyskusji to te kilka ostatnich lat, kiedy sporo sie na temat castingu w Polsce mowilo pojdzie na marne.

pozd JW :D

sorry za brak PL znakow :D

• 0

Nikt inny jak tylko castingowcy powinni sami rzetelnie i z pelnym przekonaniem pokazywac, promowac i informowac o mozliwosciach castingu jak i jego ograniczeniach. Jesli zaprzestaniemy konstruktywnej dyskusji to te kilka ostatnich lat, ... pojdzie na marne.

Sad but True

Nieukrywam ze od pewnego czasu Jerzy jest lokomotywą tego podforum

• 0

Tofik !! Fakt w Warcie jestes mocniejszy odemnie, ale czy tak będzie zawsze? B) Solanka i Bluefishe są ogromnym doświadczeniem wędkarskim, ktore przyda mi się po powrocie do PL albo w jakimś innym miejscu na świecie. Próbkę tego miałem juz w tym roku na wakacjach. Okazało się, że statystycznie znacznie wiecej sporych ryb miałem na kiju niz kiedyś choc łowiłem w tych samych miejscach. Jak wrócę to się zorganizujemy w coś typu Team Jerkbait Poznań. Widzę też, ze ludzi z pyrlandii przybywa na tym forum..

pozd JW :D

• 0

@Jerzy,

Podsunąłeś fajny pomysł do rozważenia przez Szanowną Redakcję - Team Jerkbait Poznań, ... Kraków, ... Gdańsk, ... Szczecin, ....Warszawa, .... Lublin itd. Myślę, że byłoby fajnie tworzyć i organizować takie zespoły. :D

B)