judo 1988 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Jestem ciekaw jakie są wasze opinie na temat wyżej wymienionych wobków?Thrill generalnie miał lepszą reklamę i promocję. Ale czy poszło to w parze z jego rzekomą łownością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Teraz już wiem ,mam dwie sztuki w pudelku, są oznaczone literami MP,powiem krotko żadna rewelacja,ale już nie zaśmiecam wątku bo temat jest całkiem inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Dokładnie Baloo. W przyszłym roku zamierzam przetestować 9 cm. @tpe1 - jestem pewien, że się sprawdzą. Są bardziej krępe, cięższe... Rdzawce i inne czarniaki powinny je pokochać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 ...mam matusiaki, leżą w pudełku z wobami używanymi najczęściej...szczególnie jeden lekko stunningowany <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ginel Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 To dwa różne woblery tej samej wagi(12gr) Jeśli chodzi o mój odcinek Wisły to Thrillowi brakuje dwóch rzeczy.Lekkiej pracy ogonowej i myszkowania. Takiego odskakiwania na boki podczas szybkiego ściągania. Jeszcze lepiej, jakby to było nieregularne.Myślę, że jakby producent się postarał o taki tuning był by to bardzo dobry wobler na bolenie. I w jednym i w drugim można by trochę obniżyć opór. Hermes najlepiej sprawdzał się na prowadzeniu w poprzek nurtu, szczególnie za przelewami.W opadzie też kilka rybek skusił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 a ja powiem tak: na 9 bolków (pierwszych w życiu) 6 sztuk trafiłem na thrilla(oliwkowego), na hermesa 2 sztuki i wynik byłby łatwy do wytypowania gdyby nie......SIERPIEŃ..... w tym właśnie miesiącu hermes okazał się kilerem na przelewowe SZCZUPACZKI(50-60CM) więc daję 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 @Tofik, nie byłbym tego taki pewien (wyniku).Podejrzewam, że te dyżurne przelewowce, zdjąłbyś każdą dowolną przynnetą, która swobodnie przeszłaby po kamieniskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 undre Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Na temat Hermesów się nie wypowiem bo nie posiadam żadnego. Natomiast pierwszy Thrill którego użyłem(a było to w tym roku) przyniósł mi trzy bolki w 27 minut.Dwa na wobek prowadzony z prądem, jeden pod prąd.Potem juz nie było tak różowo jednak złowiłem na niego jeszcze kilka rybek-również klenie , szczupaka i okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 @Tofik, nie byłbym tego taki pewien (wyniku).Podejrzewam, że te dyżurne przelewowce, zdjąłbyś każdą dowolną przynnetą, która swobodnie przeszłaby po kamieniskach no Waldku nie było tak łatwo,kilka z nich odpuściło sobie kilka rzutów obrotówką rozmiar 2i3 i właśnie thrilla. coś te hermesy w sobie mają <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ginel Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 a ja powiem tak: na 9 bolków (pierwszych w życiu) 6 sztuk trafiłem na thrilla(oliwkowego), na hermesa 2 sztuki i wynik byłby łatwy do wytypowania gdyby nie......SIERPIEŃ..... w tym właśnie miesiącu hermes okazał się kilerem na przelewowe SZCZUPACZKI(50-60CM) więc daję 1:1Tak o przynęcie można mówić, że jest dobra sprawdzona jeśli się ją przetestuje w każdych warunkach i przez długi czas.Co roku poświęcałem w 70% łowienie nową przynętą. Wtedy daje to jakiś obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
judo 1988
Jestem ciekaw jakie są wasze opinie na temat wyżej wymienionych wobków?Thrill generalnie miał lepszą reklamę i promocję. Ale czy poszło to w parze z jego rzekomą łownością?
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi