robert67 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Zauważyłem nowe "urządzenie" na gorze strony głównej . Bardzo ładne ale, czy ktoś wie do czego służy ?Bardzo dziękuję za informacje . O, i już nie ma .Nic nie piłem słowo daje . Edytowane 13 Maja 2014 przez robert67 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Przed chwilą miałem to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 oj tam, o jtam ..... testuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert67 Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Szczęście że się Remek przyznał bo, byśmy panie Darku na oszołomów wyszli :lol: . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 oj tam, oj tam ... bysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
robert67
Zauważyłem nowe "urządzenie" na gorze strony głównej
. Bardzo ładne ale, czy ktoś wie do czego służy ?
Bardzo dziękuję za informacje
.
O, i już nie ma
.
Nic nie piłem słowo daje
.
Edytowane przez robert67Odnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi