RafałWrocław Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ty to i lewa malo kiedy krecisz Bo u mnie lewa zabija a prawej sam sie boje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja prawej nie mam Zostaje lewaaaa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja prawej nie mam Zostaje lewaaaa.Ja mam 2 lewe ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja prawej nie mam Zostaje lewaaaa.To juz wiem skad te brody u Ciebie sie biora Misiek;) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Moze ja jestem taki zajebisty haha sprawdzic na poczatek a pozniej mowic ze sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 To juz wiem skad te brody u Ciebie sie biora Misiek;) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaNa Eurowizję go z tymi brodami..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tik_tak275 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Tak jak koledzy wyżej napisali lepiej poczekać i dorwać coś dobrego na rynku wtórnym niż kupić bubla i zrazić się do tej metody,sam kupiłem team daiwe tierre za 200zł i jestem mega zadowolony bardzo dobrze ogarnia już od 7 gr wiem co piszę bo miałem kiedyś okume alumine i przemilczę tą sprawę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 No było u sąsiadów nabyłeś na giełdzie i konwersacjia potem byłavna priv. Ją pamietam:)Aaaa.... tak, tak Natomiast przed chwilą kupiłem ABU Morrum SX 3601 C. I może znowu jest temat do pogadania?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Aaaa.... tak, tak Natomiast przed chwilą kupiłem ABU Morrum SX 3601 C. I może znowu jest temat do pogadania?! Opanuj sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Na szczescie w abu tego typu na razie nie gustuje no chyba, że chcesz mi cc sprzedać. I tak poluje na CardifkaDC ale zanim go dopadne to cc byloby miłe widziane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Michał, nie napisałem wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Na szczescie w abu tego typu na razie nie gustuje no chyba, że chcesz mi cc sprzedać. I tak poluje na CardifkaDC ale zanim go dopadne to cc byloby miłe widziane:)A,może masz ochotę na Calaisa 201 DC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Moze ja swoja CC na cos wymienie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Moze ja swoja CC na cos wymienie xDW koncu zaczynasz gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 W koncu zaczynasz gadac Haha masz jakies propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Na razie cardif potem przyjdzie czas na reszte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ale offtopowcy[emoji12] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Fakt ale blisko tematu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 W koncu zaczynasz gadac Meme, on i tak jej nie uzywa, a wiec Rafal - cyknij kilka zdjec, zrob album i bedzie dalej tak samo. Czasami bedziesz mogl ja sobie poogladac na fotelu hahaha;) Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Meme, on i tak jej nie uzywa, a wiec Rafal - cyknij kilka zdjec, zrob album i bedzie dalej tak samo. Czasami bedziesz mogl ja sobie poogladac na fotelu hahaha;)Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaPanie Sałatka nie przesadzaj Pan bo nie zaprosze do klubu gdzie baba z padalcem tanczy kankana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 No bez jaj :)Robert myślałem że na Darginie tylko ja będę miał Morrum SX Załamuję się powoli Aaaa.... tak, tak Natomiast przed chwilą kupiłem ABU Morrum SX 3601 C. I może znowu jest temat do pogadania?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Przeca ja sam tam trafie;) dobra dobra, nie bede juz. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 No bez jaj :)Robert myślałem że na Darginie tylko ja będę miał Morrum SX Załamuję się powoliSpoko. Ty masz jakiś ful wypas a ja tylko prostego zgredzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Haha masz jakies propozycje ?W sumie funfel nówka nie smigana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 W sumie funfel nówka nie smigana Kusi :]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi