meme174 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Troche Choc staram sie wybic to glowy powtarzajac sobie - zmadrzales ul cast to nie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Troche Choc staram sie wybic to glowy powtarzajac sobie - zmadrzales ul cast to nie dla Ciebie Ona da rade spokojnie do 20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ona da rade spokojnie do 20g Diabeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Diabeł 5 lat w handlu pracuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlow16 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jeszcze tak szybko nie w temacie.Ktoś z was posiadał lub posiada kołowrotek shimano catana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Jeszcze tak szybko nie w temacie.Ktoś z was posiadał lub posiada kołowrotek shimano catana ?Nie slyszalem o takim multiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 moze CATALA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlow16 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 chodzi o kołowroteknapisałem ze pytanie nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthrawn76 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 abu c3 to ten młynek? warto go kupić, jeśli śmigamy przynętami maksymalnie 30 gram...czy lepiej niskoprofilowy...http://www.ebay.co.uk/itm/Abu-Abassadeur-5501-C3-150-yards-of-53lb-PowerPro-/231530150904?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item35e845bbf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 abu c3 to ten młynek? warto go kupić, jeśli śmigamy przynętami maksymalnie 30 gram...czy lepiej niskoprofilowy...http://www.ebay.co.uk/itm/Abu-Abassadeur-5501-C3-150-yards-of-53lb-PowerPro-/231530150904?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item35e845bbf8Na pierwszą część pytanie napiszę nie , na drugą tak i ten temat był już poruszany wiele razy, szukajka się zbiesiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Panowie, nada to się pod jerki 50-80g?http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5911145008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 To multik na prawą rękę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 To multik na prawą rękę .I to nie jest akurat jego wadą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Tak jak pisze Tomasz, mi na prawą rękę jest potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Pod takie przynęty mam lune 253l i wcale nie jest za duża ,jest to mój pierwszy multik i na dożywocie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Tak, ale mi chodzi o ten konkretny model, czy wytrzyma pod takimi przynętami, akurat taki na prawą rękę wisi na allegro. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 moze CATALA?Didi masz doświadczenie z tym modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) mam go do dzisiaj,jest jeszcze gdzies w szafie za 150zl ,jak chcesz jak bardzo cie cisnie ,ja bym dolozyl i kupil cos lepszegotroche drozej jest luna u sasiadow,ta by byla oki,nawet troche podobna Edytowane 9 Stycznia 2016 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Rozumiem, dziękuję za odpowiedź, do maja coś się pewnie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Apioo kup na początek c3 i obadasz sprawę. Do jerkow super. Chyba ze masz takie grube paluchy jak ja To będzie średnio wygodnie.Do maja dużo czasu. Coś ciekawego na giełdzie upolujesze. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Wojtasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Wojtasz, masz rację, ale też zwiększyłem budżet na ten cel, i chyba w coś o niskim profilu pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) To daiwa tarantula Poza tym jak dla mnie i dużej większości kolegów niski profil jest dużo dużo wygodniejszy. Sam mam wielką łapę i jakoś tylko niskie profile, choć choruje na ryoge... Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Wojtasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Widzę,że nie tylko ja mam problem,ogólnie bida na naszym rynku z multikami na prawą ręke....catala to praktycznie to samo co corvalus dla mnie był za duży...też w niski profil poszedłem,akurat za dobre pieniądze abu revo stx trafiłem... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Widzę,że nie tylko ja mam problem,ogólnie bida na naszym rynku z multikami na prawą ręke....catala to praktycznie to samo co corvalus dla mnie był za duży...też w niski profil poszedłem,akurat za dobre pieniądze abu revo stx trafiłem... Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPopatrz na japońskich stronach, tam tego pełno... do wyboru do koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgn@22 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Tam pewnie się znajdzie ciś,ale brak doświadczenia w zakupach z jpn czy usa jakoś ogranicza mnie do zakupów w kraju...trzeba by się bardziej na świat otworzyć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi