Szymon82 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Witam jestem zainteresowany informacjami na temat tego kija.Szukam uniwersału (szczupak, sandacz) na łódź do przynęt gumowych na główkach 5-15 g .Nigdzie nie mogę znaleźć opinii na temat tego modeluSt.Croix Premier PS 66MF21.98 7 -18 g Edytowane 17 Maja 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam jestem zainteresowany informacjami na temat tego kija.Szukam uniwersału (szczupak, sandacz) na łódź do przynęt gumowych na główkach 5-15 g . musze zapytac, na szczupaki i sandacze w jakim stadium rozwoju? larwalnym? bo na powazne ryby to raczej o 2 oczka wyzej btw. ta wedka kompletnie sie do tego celu (gumy) nie nadaje, oczywiscie tylko wedlug mnie i mojej subiektywnej oceny, to sa wedki pod woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Ale chodzi o ten konkretnie model czy całą serię Premier ? Mi te co oglądałem odpowiadały przynajmniej na sucho.Może lepiej kupić MHF w moim odczuciu, czyli o oczko mocniej - nie widzę sensu łowić jeszcze mocniejszym na Zalewie Sulejowskim.Czy to będzie lepszy wybór ?Jeśli ktoś ma jakieś info dotyczące modelu PS70MHF 213cm 10-21g będę bardzo wdzięczny.Interesuje mnie od jakiej gramatury z kopytem 3 cale zaczyna pracować . Edytowane 17 Maja 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi