wobler129 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Chciałem pokazać fotkę tego kijka po dzisiejszym wędkowaniu. Pękł w 3 miejscach. Miałem branko i przy zacięciu pękł. Na końcu zestawu prawdopodobnie wisiał 45cm szczupaczek, który po chwili spadł Rozumiałbym, gdyby pękł w jednym miejscu - może gdzieś puknąłem, obiłem itp. Ale co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Jaxon..nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Jaxon..nic wiecej Możliwe... Strasznie mi szkoda kijka, bo fajnie się nim łowiło z opadu Ale całe szczęście, że kupiłem Hasiorowego Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Wiesz co ... co tam wędka ... fajne jest zdjęcie -> stópki najlepsze PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Aj tam Na szybkiego foto robione jeszcze w stresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Dla mnie 6+ za zdjęcie!O kijku nic nie będę pisał. Stało się co się stało. Sam przekonałeś się czy warto kupić następny czy nie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Travelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 @Wobler bo to jest tak z wędkami Jaxona próbujesz zaciąć rybę a sam się zacinasz PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 @Wobler bo to jest tak z wędkami Jaxona próbujesz zaciąć rybę a sam się zacinasz PozdrawiamSlider Hehehe niekoniecznie Byłem drugim właścicielem kija . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Jaxon -jakość bez kompromisówktoś pamieta ten slogan? czasem tak bywa,ja miałem kij spinning jadąc pare lat temu na ryby na rowerku wkręciłęm kij .i... poszły 2 szprychy tylko czy szprychy słabe czy kij mocny? jakies pol roku po tym pekł pod rybą w innym miejscu niz ślad po szprychach. tez był seryjny kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 kijek jak kijek ale... omotki nadal trzymaja mimo polamanego patyka. gdyby nie omotki to bys pewnie kolejne czesci pogubil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 kijek jak kijek ale... omotki nadal trzymaja mimo polamanego patyka. gdyby nie omotki to bys pewnie kolejne czesci pogubil Ano Będę musiał kupić nowy górny segment kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbas12 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Parę lat temu pękł mi spin Jaxon Profix i nie było możliwości dokupienia żadnych części zamiennych ponieważ Chiny zaprzestały produkcji . Nie wiem po co ale go skleiłem (za 50 zł)i nigdy go nie użyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 kijek jak kijek ale... omotki nadal trzymaja mimo polamanego patyka. gdyby nie omotki to bys pewnie kolejne czesci pogubil Ano Będę musiał kupić nowy górny segment kija Tylko po co? Radzę kupić od razu dwie górne i jeden dolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 kijek jak kijek ale... omotki nadal trzymaja mimo polamanego patyka. gdyby nie omotki to bys pewnie kolejne czesci pogubil Ano Będę musiał kupić nowy górny segment kija Tylko po co? Radzę kupić od razu dwie górne i jeden dolny Aj tam aj tam... Byłem drugim właścicielem kija. Znam innego użytkownika tego kija i łowi nim 3 lata bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Pisałes ze przy zacieciu pekł wiec moze ten twoj znajomy nie zacina pogadaj z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 To jedna z cech jakości - powtarzalność produktu. Znam też ludzi, którzy łowili na jaxony i było ok. Ale znam też takich, którzy serwis jaxona poznali od podszewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Pękł w 3 miejscach-A moze przeweglony byl tylko ?A za fotkie masz u Mnie 5,5 z dozym + (na 6 mozliwych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi