Skocz do zawartości

Savage Gear Boat Lure Hang Crate

bmk20w

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przymierzam się do zakupy tej torby i ma parę pytań do jej użytkowników.

Widzę że ma specjalny uchwyt do mocowania na łodzi i tu nasuwa mi się pytanie czy można to zdjąć gdyż nie posiadam łodzi i będę łowił z brzegu. Czy zmieści się do jej przegródek np. sweeper 12, slider 10 czy fatso 10 i czy ma jakieś kieszonki lub rzepy do trzymania szczypców, rozwieraczy i na jakiegoś małego pudełeczka na kółka łącznikowe i zapasowe kotwiczki.

nie wiem czy znajdziesz za duzo uzytkownikow wczoraj jak widzialem pierwszy raz w zyciu.

jest ich kilka wersji:

http://viewer.zmags.com/publication/a10db76e#/a10db76e/54

sa i takie bez wieszakow.

ja widzialem bodaj ta lureboax and hang bag (duze pudlo + 2 rzedy wieszakow na woblery/pilkery).

jako, ze widzialem juz 2 wersje roznych rozmiarow tych przegrodek (w sklepie na zywo byly inne niz na fotkach w katalogu - te w sklepie byly mniejsze? tam gdzie to wchodzi 1 tam byly 2 sztuki). do tych co ja widzialem kiepsko widze slidery i fatso. `(na dole po lewej masz 2 rodzaje pudelek pokazane).

mz masakra nosic to na ramieniu. juz lepiej torbe "4box system" albo rapalle sling bag. jak masz zamiar nosic 100 jerkow i sie wkurzasz, ze sie plataja kotwicami to zaczep cos na kotwiczki (ja nabijam na groty pianke do ocieplania rur - da sie tez kupic plastikowe nakladki i da sie wszystko trzymac w 1-2 pudlach bez platania).