bmk20w Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam Przymierzam się do zakupy tej torby i ma parę pytań do jej użytkowników.Widzę że ma specjalny uchwyt do mocowania na łodzi i tu nasuwa mi się pytanie czy można to zdjąć gdyż nie posiadam łodzi i będę łowił z brzegu. Czy zmieści się do jej przegródek np. sweeper 12, slider 10 czy fatso 10 i czy ma jakieś kieszonki lub rzepy do trzymania szczypców, rozwieraczy i na jakiegoś małego pudełeczka na kółka łącznikowe i zapasowe kotwiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 nie wiem czy znajdziesz za duzo uzytkownikow wczoraj jak widzialem pierwszy raz w zyciu.jest ich kilka wersji:http://viewer.zmags.com/publication/a10db76e#/a10db76e/54sa i takie bez wieszakow.ja widzialem bodaj ta lureboax and hang bag (duze pudlo + 2 rzedy wieszakow na woblery/pilkery).jako, ze widzialem juz 2 wersje roznych rozmiarow tych przegrodek (w sklepie na zywo byly inne niz na fotkach w katalogu - te w sklepie byly mniejsze? tam gdzie to wchodzi 1 tam byly 2 sztuki). do tych co ja widzialem kiepsko widze slidery i fatso. `(na dole po lewej masz 2 rodzaje pudelek pokazane).mz masakra nosic to na ramieniu. juz lepiej torbe "4box system" albo rapalle sling bag. jak masz zamiar nosic 100 jerkow i sie wkurzasz, ze sie plataja kotwicami to zaczep cos na kotwiczki (ja nabijam na groty pianke do ocieplania rur - da sie tez kupic plastikowe nakladki i da sie wszystko trzymac w 1-2 pudlach bez platania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 obejrzyj to http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/rm-lure-box-rm-double-lure-box-a49-p2259-k14429.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi