Locutus85 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam, czy szumiąca gruba (0.18) plecionka ma wplyw na liczbę bran glownie szczupaka lub suma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 zdecydowanie, musisz posmarować przelotki smalcem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) A szumi pod wodą ?Nie, nie ma wpływu na brania tak szczupłego jak i suma.Apropos, cóż to za plecionka która tak szumi i szumi i ryby swym szumieniem odstrasza ? Edytowane 14 Maja 2014 przez Zwierzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 pewnie szumano 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Mistrall shiro. Widzę ze humor wam dopisuje Edytowane 14 Maja 2014 przez Locutus85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Zdecydowanie twierdze że ma ....Bo jak bym słyszał szum to bym nie mógł skupić się na rzetelnym obławianiu miejscówki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dobra temat do zamknięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 nie przeszkadza, Mistrall Shiro to przyzwoity sznurek jak na jego cenę, uzywam jeszcze grubszej i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Weź jeszcze pod uwagę wpływ zabrudzenia korka (pianki) na uchwycie na ilośc brań (szczególnie istotne przy połowie sandaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 0,18 to nie jest gruba linka na szczupakiA na sumy na pewno za cienka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 bardzo ważnym elementem nawet najważniejszym w plecionce jest ilość mikro włókien,to także jest bardzo zależne od brań ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 bardzo ważnym elementem nawet najważniejszym w plecionce jest ilość mikro włókien,to także jest bardzo zależne od brań rybCzy to oznacza, że w przypadku większej ilości brań, ilość mikro włókien zwiększa się, czy zmniejsza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Dziękuję, za wyjaśnienie. Trochę się przestraszyłem na początku, że może dochodzi na moich kołowrotkach do sytuacji, której jestem oczywiście kompletnie nieświadomy, że po każdym braniu znikają mi z plecionki mikrowłókna, i może dojść z czasem do kompletnej dezintegracji bywa, że drogiej linki. Dobrze, że to napisałeś, zanim w akcie szaleństwa powymieniałem pletki na bezpieczny i nieszumiący monofil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Dobra temat do zamknięcia... Nie,dlaczego???Wystarczyłoby go przenieść do cafe,jerkbait się śmieje.Niech sobie wisi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 ....Niech sobie wisi... I powiewa. * *niczym szumiąca, niebiorna, pleconka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A tam, starzy wyjadacze jaja sobie robią, ale u mnie też pleciona szumi, i wiem, że ryb to nie denerwuje i nie straszy, za to mnie strasznie w...a. Może Tango Equs do bani, Power Pro nic nie warte, w każdym bądź razie dziś za nabyłem poczciwą żyłę w słusznym rozmiarze. Piękne okoliczności przyrody i ta cisza-bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) ..................... Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ładnie napisane i z sercem... Jasne, że za decybele odpowiada wiele czynników i tu się zgadzam całkowicie. 8 splotów osobiście testować nie zamierzam. Żyłka za kilkanaście zł też może przynieść wiele radości, i, jak dla mnie jest ciszej {jednak}. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (...) PS Reklama - http://www.basspro.com/Ardent-Line-Butter-Conditioner/product/10203688/ - nie wiem czy rzeczywiście pomaga, ale chyba nie szkodzi Lubrykant do plecionek, ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Potwierdzam Hardloye sprzyjają szumieniu.Moja poprzednia PowerPro znana jako szumolubna linka stała się cichsza zarówno na Alpsach Zirconium jak i Alconitach.Jakość pierścienia to nie tylko wytrzymałość. Edytowane 15 Maja 2014 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi