miramar69 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Tylko patrzeć jak zaraz skoczy cena w sklepach na śpulki od SPRO :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Może nie będzie aż tak tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) W razie W kupiłem właśnie 2szt Teraz tylko szukać pokręcajki. Łukasz, liczę na Ciebie Trzebaby zrobic przymiarki od Spro Arc'ów lub innych SPRO'wskich modeli. Edytowane 15 Maja 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Pokrecajka raczej tylko od spro lub mniejszej daiwy, talerzyk na górze szpuli spro jest węższy a sama szpula szerzej frezowana na pokrecajke, zamówię sobie dwie szpulki od hypalite i będę rzezbil ogólnie to już mi się temat na starcie spodobał nie tyle z masy niższej niż szpule daiwy a w kwestii designu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 a pokręcajke gdzieś namierzyliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Myślę że pokrętło od daiwek 2500 akurat wskoczy w szpule spro 30 po zmianie zawleczki na okrągła, niestety nie mam możliwości oceny na chwilę obecną , a może ktoś ma zaprzyjaznionego właściciela sklepu z r4 i spro w ofercie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Napisałem do Experta, dystrybutora Spro. Zobaczymy co odpiszą. Łukasz, na pewno do Daiwy rozmiar 2500 podpasowałeś szpulki od Hypalite rozmiar 1120? Bo zamówiłem od 1120 Edytowane 15 Maja 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Tak jak na załączonym obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Kuba Lukasz jak ogarniecie to spro to może się zbierzemy i hurtem zrobimy zamówienie na szpulki z rabatem może wyjść?ja pisze się na wielkość 3000 z pokrecialka nie wiem ile zamowie bo to zależy od ceny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A jako ciekawostka szpulka z Robinsona BluePoint 204 pasuje do Shimano super 2500GT-RC nawet lepiej się prezentuje od orginalnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Kuba Lukasz jak ogarniecie to spro to może się zbierzemy i hurtem zrobimy zamówienie na szpulki z rabatem może wyjść?ja pisze się na wielkość 3000 z pokrecialka nie wiem ile zamowie bo to zależy od ceny pozdrawiamJeżeli to możliwe też się na to piszę , potrzebował bym śpulki do 2500 i 3000 ceraty - powiedzmy po dwie do każdego rozmiaru Edytowane 15 Maja 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jeżeli to możliwe też się na to piszę , potrzebował bym śpulki do 2500 i 3000 ceraty - powiedzmy po dwie do każdego rozmiaru Jak pokrecajki znajde do spro tanio to Ci sześć szpul r4 sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jak pokrecajki znajde do spro tanio to Ci sześć szpul r4 sprzedam Jak po cenie SPRO to biere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jak po cenie SPRO to biere taaaaa a te od chronosa ktoś kupował może nowe ? Jak one cenowo wyglądają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Z tego co wiem to Tomek eS coś w tym temacie kminił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) szpule od chronosa były po 65 zeta, ale moge się mylić .pasowały bez kombinacji z pokręcajkami mam do opchnięcia rozmiar 2500 jak ktoś chce Edytowane 15 Maja 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Łukasz, ważyłeś może taką szpulkę od 1120? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Myślę że pokrętło od daiwek 2500 akurat wskoczy w szpule spro 30 po zmianie zawleczki na okrągła.Tylko wtedy taka szpulka od Spro 30 pasować będzie chyba tylko do Daiwy w wielkości 3000? Bo raczej pod 2500 nie podejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Nie ważyłem niestety ale czuć że sporo lżejsza od tych caldiowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Co ciekawe, szpulka od Caldii wcale nie jest dużo cięższa od frezowanej z Certate 2510PE-H. Certate (z wymienioną tulejką na łożysko) pełna plecionki waży 51g, a Caldia z taką samą plecionką (+ podkładka pod pokręcajkę) 55g. Tak więc jeśli mówisz, że Spro są dużo lżejsze, to jak uda się zdobyć pasująca pokręcajkę, to będzie to mega alternatywa dla RCS itp Edytowane 15 Maja 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Nie naciskam na "dużo" ale napewno lżejsza Edytowane 15 Maja 2014 przez Qowax001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Chronosa 3500 tj. odpowiednik Daiwy 3000 nie było w sprzedaży tylko 2500 tak to bym dawno już zakupil z tego co wiem można było taka szpulke za 35-40 zl zakupić o ile pamiętam Makarfish sklep czy jakos tak jakby się więcej ludkow zebralo to może by sciagneli z Cormorana dla nas. Edytowane 15 Maja 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Łukasz, jakby Ci się chciało i znalazłbyś czas, to zmierz średnicę pokrecajki w tym Spro. Wtedy poprosimy użytkowników, aby pomierzyli u siebie w ogólnie dostępnych kręciołach pokręcajki i może coś się na szybko dopasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Nie mam tego spro już poleciało do właściciela dzisiaj. W poniedziałek znajdę i zamówię sobie dwie szpule i bede kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Dziś kupiłem 2szt, poczekamy aż przyjdą. Edytowane 24 Maja 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi