pabik Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam wszystkich , może mi ktoś powiedzieć czy i jeśli tak to gdzie można tam zwodować łodkę , nigdy tam nie byłem ,a odra w tym miejscu na google earth wygląda urokliwie , z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jeśli chodzi Ci o ten Lubów koło Ciechanowa gdzie jest nowy most? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Tak to ten rejon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jeżeli łódkę będziesz wodował z przyczepki to najlepsze miejsce to Ciechanów albo Chobień. W tych miejscach były promy i tam są betonowe podjazdy do samej wody.Jednak przy niskim stanie Odry, tak jak teraz, może to być utrudnione. Może jutro pojadę w tamtą stronę to dam znać jak wygląda Oderka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) ok dzięki za info , ale pytam czy przy niskim stanie nie da się pływać czy wodować trudno( woduję z przyczepki) Edytowane 15 Maja 2014 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Pływać można bez problemu. Gorzej z wodowaniem bo beton nie jest do samego dna tylko w pewnym momencie się kończy i wtedy beton jest powyżej wody. Tak jest w Ciechanowie.Natomiast w Chobieni dawno nie byłem i nie pamiętam dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Z pływaniem nie ma absolutnie żadnego problemu jak i z wodowaniem.Jak nie dasz rady zrzucić łódki na Chobieni od strony Ciechanowa to przejedz nowym mostem na drugą strone i w Chobieni po starej przeprawie promowej jak pisze Krzysiek masz betony do samej wody i przy obecnym stanie wody spokojnie zwodujesz łajbe.Ewentualnie ciut dalej masz Bełcz Wielki i tez jest dojazd do samej wody drogą kamienną po byłej przedwojennej przeprawie.Druga strona Bełcza Wielkiego to miejscowość Leszkowice ( a to już mój rewir ) i adekwatnie z dojazdem jak wyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) . Edytowane 15 Maja 2014 przez Krzysiek184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ok dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Z pływaniem nie ma absolutnie żadnego problemu jak i z wodowaniem.Jak nie dasz rady zrzucić łódki na Chobieni od strony Ciechanowa to przejedz nowym mostem na drugą strone i w Chobieni po starej przeprawie promowej jak pisze Krzysiek masz betony do samej wody i przy obecnym stanie wody spokojnie zwodujesz łajbe.Ewentualnie ciut dalej masz Bełcz Wielki i tez jest dojazd do samej wody drogą kamienną po byłej przedwojennej przeprawie.Druga strona Bełcza Wielkiego to miejscowość Leszkowice ( a to już mój rewir ) i adekwatnie z dojazdem jak wyżej.Karol często jeździsz nad Oderkę w te rejony? Łapiesz z łódki czy z brzegu?Bo ja tylko z brzegu z uwagi na to że nie posiadam spalinówki pod łódkę a na elektryku to raczej lipa na rzece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Dzisiaj stan wody na Oderce w okolicach Nowej Soli był normalny, tak więc z wodowaniem nie będziesz miał chyba problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Karol często jeździsz nad Oderkę w te rejony? Łapiesz z łódki czy z brzegu?Bo ja tylko z brzegu z uwagi na to że nie posiadam spalinówki pod łódkę a na elektryku to raczej lipa na rzece.Krzysiek bardzo często w sezonie gdy trolinguje to slipuje się w LeszkowicachOgolnie to bardzo dobrze znany mi odcinek aż do mostu w Radoszycach a głównie pływam po tym odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Zabawne jest to że łapiemy na tym samym odcinku Odry a jakbyś 2 lata temu mi powiedział że łapiesz na odcinku Leszkowice-Radoszyce to bym się mocno zastanawiał gdzie to jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 No widzisz a na Lige w niedziele się wybierasz do Wietszyc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Tak jadę na zawody. Zobaczymy czy po drugiej stronie Odry ryby lepiej biorą . Bo początek sezonu udany nie jest jak do tej pory. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 No to bedzie miło skrzyżować patyki To Ty nie wiesz ze z drugiej strony zawsze lepiej biorą oczywiście jesli nas tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 No to bedzie miło skrzyżować patyki To Ty nie wiesz ze z drugiej strony zawsze lepiej biorą oczywiście jesli nas tam nie ma Święta prawda z tą drugą stroną rzeki. Nie dość że lepiej biorą to jeszcze jest tam więcej ryb .W zeszłym roku dość dobrze mi poszło. I nawet jedną sieć kłusoli sciągnąłem z zatoki. Za co zostałem grzecznie opierd....... Ale to już inna bajka.Może na zawodach nie raz się widzieliśmy. Jakby co to zwierzątko z mojego awatara to JA . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Zawody zapowiadają się super. Byłem zobaczyć na Odre w Ciechanowie. Wszystkie główki pozalewane i zapowiadają jeszcze wyższą wodę :angry: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 W sobotę z @Vojt@sem jedziemy w ten rejon na pierwszy dziewiczy rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 W sobotę będziemy mieć zawody w Lubowie o mistrzostwo naszego Klubu Spinningowego. Może się zobaczymy nad wodą. My oczywiście będziemy łapać z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Oj to będzie tłok nad wodą jakby co to zielona łódka z czarnym silnikiem i kupa sprzętu mało talentu to my ps. jeszcze jedno pytanko jak już się zwoduje( Chobienia) jest tam gdzie zostawić auto z przyczepką? Edytowane 27 Maja 2014 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Zależy od której strony będziesz się wodował. Jak z tej gdzie jest Lubów to tam jest dużo miejsca na przyczepkę i auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Myślę , że tam spróbuję w pierwszej kolejności ,a jak nie da rady to pojadę przez most na drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Patrząc na to co dzieje się za oknem i prognozy na kolejne 24 godziny to Odrę w tym rejonie można sobie darować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Zależy. Na wysokiej wodzie idzie połapać. Jak kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi