meme174 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 witam Mial ktos juz ten kijek na testach u siebie i moze co nieco powiedziec - szukam kija do duzych swimbaitow i wiekszych gum. Najbardziej interesuje mnie jego cw czy nie jest zawyzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sejdo Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witam odświeże temat miał może już ktoś ten kij???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 kawal lusni, troche podobna do baitjigger swimbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Wyczytałem, że jest to jednoskład, ale z odłączanym dolnikiem. Na zdjęciu pierwszym z lewej widać to, ale nie wygląda to obiecująco... Tam są jakieś luzy?!!? Jak to wygląda na żywo?Jest OK? A może ma ktoś używkę do oddania za rozsądne pieniądze? Ew coś innego max 2.5m /najchętniej ok 2,2 lub mniej/ co ogarnie gumy 150g. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Drac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 z tego co widzę to dolnik nie jest odłączanny, a mowa tu o rozwiązaniu typu 1+, czyli niesymetryczny teleskop. Niby różnica niewielka, a jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pional2000 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Miał go ktoś w ręku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Miałem w rękach. Bardzo, bardzo mocny kij. Szukałem czegoś do Shakerów 6" i 8", Herring Shad-ów 16 i 19cm oraz Relaksów 6" i 8". Byłby ok, ale zapas pozostanie jeszcze duuuży. Bardziej spodobał mi się WoodyLight i tego wybiorę, bo HMG do 1oz jest lekko za słabe na 8" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 z tego co widzę to dolnik nie jest odłączanny, a mowa tu o rozwiązaniu typu 1+, czyli niesymetryczny teleskop. Niby różnica niewielka, a jednak... Rozwiązanie, które nie grzeszy lekkością, delikatnie mówiąc. W tym kiju może to nie być wadą, ten nadwymiarowy dolnik doważa go trochę zapewne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Zszepiony swimaitowym projektem pitta i zeszlorocznym gumowaniem +/- 120g zaryzykowalem i przez Roberta BRC zakupilem MHXa SWB956 czyli blank dedykowany do swimbaitow, o mocy 25 lb i cw 1-4oz, dl 7'11"ft. Przyszlo grafitowe cacko, blend, lekki,dobrze zbalansowany, o ladnym adekwatnym do mocy ugieciu. Zamowienie zrealizowane blyskawiacznie, co ciekawe w nowej szacie strona MHXa poleca do swimbaitowania cala serie crankbaitow w dl 6'6"ft, 7ft, 7,6ft ...i mocach 17,20, 25lb... Ceny ponizej 100 USD... no naprawde jest w czym wybierac... Edytowane 23 Marca 2015 przez yglo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi