Tszonek Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Heja Koledzy. Spędziłem troszkę czasu nad przeszukaniem forum na temat technik malowania woblerów. Niestety zbyt dużo nie znalazłem a jeśli już to jedynie jakieś wzmianki na ten temat. (chodzi między innymi o malowanie przez trawe - tu również proszę o wyjasnienie co i jak ) Jeśli ktoś mógłby zarzucić jakimś linkiem w tym temacie byłbym wdzięczny. . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś się do http://jerkbait.pl/topic/7446-woblery-matusiak/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Oraz z w/w autorem : z wędką nad wodę odc. 123 lub 124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 "malowanie przez trawe" czy malowanie po trawie? Sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dzieki za odpowiedzi @atb69Po trawie też sie fajnie maluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jeśli ktoś byłby zainteresowany jeszcze tym tematem to odsyłam i polecam tak jak Koledzy wyżej napisali z wędką nad wodę jednak to odc. 128 Sporo sie nauczyłem z tego odcinka Kolegi Matusiaka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi