godski Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Czy jest możliwość powiększenia pojemności skrzynki z prywatnymi wiadomościami ? Nie nadążę usuwać... . Taki popularny jestem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Pierd.lnij połowie zawracających Ci gitarę ignora i problem z głowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Łukasz, lepiej nie, bo jeszcze trafi na nas i co wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Wtedy będziemy dzwonić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Liczba moich stalkerów rośnie, proszę o zwiększenie pojemności skrzynki, bo nie chcę być niegrzeczny i ograniczać im możliwości do prześladowania mnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 1. No dobra - macie prezent. Dla wszystkich, którzy są w grupie +Forumowicze podwoiłem pojemność skrzynek.2. Usuwać stare bo kolejny raz już nie powiększę 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 1. No dobra - macie prezent. Dla wszystkich, którzy są w grupie +Forumowicze podwoiłem pojemność skrzynek.2. Usuwać stare bo kolejny raz już nie powiększę Remku, a Fotograficy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 i Twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 1. No dobra - macie prezent. Dla wszystkich, którzy są w grupie +Forumowicze podwoiłem pojemność skrzynek.2. Usuwać stare bo kolejny raz już nie powiększę Ale się ucieszyłem!Za wcześnie. Jako skromny "twórca", odpowiadający na "priv" na liczne pytania - nie zasłużyłem na powiększenie skrzynki. W związku z powyższym najuprzejmiej proszę o odebranie mi statusu "twórca" i przyznanie +Forumowicz. Pojemność skrzynki jest cenniejsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 1. No dobra - macie prezent. Dla wszystkich, którzy są w grupie +Forumowicze podwoiłem pojemność skrzynek.2. Usuwać stare bo kolejny raz już nie powiększę Działa już. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 No i się nie załapałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 save87 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Mnie też obdarowano Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ale się ucieszyłem!Za wcześnie. Jako skromny "twórca", odpowiadający na "priv" na liczne pytania - nie zasłużyłem na powiększenie skrzynki. W związku z powyższym najuprzejmiej proszę o odebranie mi statusu "twórca" i przyznanie +Forumowicz. Pojemność skrzynki jest cenniejsza. Bo widzicie ... Twórcy dostali co innego .... Hmmmm .... 200 postów, 10 użytkowników do których mogą wysłać wiadomość oraz ..... możliwość dołączania do wiadomości zdjęć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Remku, a Fotograficy? Fotograficy otrzymali to samo co Twórcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Bo widzicie ... Twórcy dostali co innego .... Hmmmm .... 200 postów, 10 użytkowników do których mogą wysłać wiadomość oraz ..... możliwość dołączania do wiadomości zdjęć.Super sprawa zwłaszcza zdjęcia. Co oznacza to magiczne 200 postów i 10 użytkowników ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Bardziej cenię sobie możliwość wklejania zdjęć do wiadomości niż dwa razy większą skrzynkę odbiorczą, czy mam zacząć strugać woblery lub budować wędki? Nie dogodzisz panie, nie dogodzisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 A weź strugnij jakiegoś "pokemona" może akurat się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 A weź strugnij jakiegoś "pokemona" może akurat się uda Co prawda nie jest to pokemon ale przymiarki kiedyś były... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 O kurde Twój ? Zajebiaszczy. Za to powinni ci dodać do wiadomości nie tylko obrazy ale i fonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 To i mnie czas coś wyrzeźbić i do miana "stworzyciela" awansować. Ta wysyłka zdjęć to niezła rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Remek widzisz jak łatwo można ludzi do tworzenia zachęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Bo widzicie ... Twórcy dostali co innego .... Hmmmm .... 200 postówCzyli 2 razy większa skrzynka oraz ..... możliwość dołączania do wiadomości zdjęć. 10 użytkowników do których mogą wysłać wiadomość ? Tej części jeszcze nie ogarniam Remku, Wielkie Dzięki!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 To ostatnie chyba chodzi o to ze możesz dodać 10 osób jednocześnie jako odbiorca wiadomości ... taki multi priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Bardziej cenię sobie możliwość wklejania zdjęć do wiadomości niż dwa razy większą skrzynkę odbiorczą, czy mam zacząć strugać woblery lub budować wędki? Nie dogodzisz panie, nie dogodzisz Zrób się Twórcą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 To i mnie czas coś wyrzeźbić i do miana "stworzyciela" awansować. Ta wysyłka zdjęć to niezła rzecz. Dokładnie tak. Chwalicie się ... dostajecie bonusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
godski
Czy jest możliwość powiększenia pojemności skrzynki z prywatnymi wiadomościami ? Nie nadążę usuwać... . Taki popularny jestem
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi